Društvo

Kolone i haos na Batrovcima, čeka se i do tri sata na izlaz iz Srbije: I ovog vikenda gužve na graničnim prelazima

Komentari

Autor: Euronews Srbija

21/08/2021

-

14:20

Kolone i haos na Batrovcima, čeka se i do tri sata na izlaz iz Srbije: I ovog vikenda gužve na graničnim prelazima
Kolone i haos na Batrovcima, čeka se i do tri sata na izlaz iz Srbije: I ovog vikenda gužve na graničnim prelazima - Copyright mup.gov.r

veličina teksta

Aa Aa

I ovog vikenda na graničnim prelazima Srbije putnike očekuju prilično velike gužve, a najteža sutuacija trenutno je na Batrovcima, gde se na izlazu iz zemlje formirala kolona i gde je zadržavanje i do tri sata.

Prema informacijama Uprave granične policije, na prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije čeka se oko 180 minuta, dok je u suprotnom smeru to oko pola sata.

Na Horgošu putnička vozila na izlaz iz zemlje čekaju 90 minuta, na Kelebiji oko 60, dok je i na jednom i na drugom prelazu zadržavanje za ulazak u zemlju oko pola sata.

Kada je reč o graničnim prelazima sa Crnom Gorom, putnička vozila na prelazu Jabuka, i na ulazu i na izlazu iz zemlje, čekaju oko sat vremena, a nešto bolja situacija je na plelazima Gotun i Špiljani. 

Sa druge strane, zadržavanja kada je reč o ulasku u Srbiju očekuju putnička vozila na prelazu Preševo, gde se otprilike čeka oko 90 minuta

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija