Društvo

Poslednji vikend u avgustu: Ponovo kolone na graničnim prelazima, najviše se čeka na Horgošu i Batrovcima

Komentari

Autor: Tanjug

27/08/2021

-

18:41

Poslednji vikend u avgustu: Ponovo kolone na graničnim prelazima, najviše se čeka na Horgošu i Batrovcima
Gužva na graničnim prelazima - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević, mup.gov.rs

veličina teksta

Aa Aa

Poslednji radni dan ove nedelje, ali i poslednji vikend u avgustu donosi pojačan sabraćaj, a posebno na našim graničnim prelazima.


Putnička vozila, prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, zadržavaju se na Horgošu, na izlazu 120, a na Horgošu 2 - 90 minuta.

mup.gov.rs

 

Na Batrovcima na izlazu čekaju 120, a na Sremskoj Rači, 90 minuta, saopštio je AMSS.

mup.gov.rs

 

Na Gradini vozila na ulazu čekaju 50, Preševu, na ulazu 60 minuta, Špiljanima na ulazu 40 minuta, a na Kotromanu, na ulazu 45 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.


Zbog smanjene vidljivosti, kiše i niske oblanosti potrebno je više opreznosti vozačima preko prevoja, ali i na deonicama pored reka i u kotlinama gde je moguća pojava magle i sumaglice. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Kod Rušnja normalizovan saobraćaj nakon nezgode

Putevi Srbije saopštili su da je normalizovan saobraćaj na Ibarskoj magistrali kod Rušnja nakon saobraćajne nezgode.


Na naplatnoj stanici Stara Pazova - Novi Banovci, smer ka Beogradu do 31. avgusta tokom dana se obavljau radovi u voznoj i zaustavnoj traci, zbog čega se saobraćaj odvija preticajnom trakom.

Na deonici Sremska Mitrovica - Ruma, preko Vognja, do 30. septembra obustavljen je saobraćaj zbog radova na pojačanom održavanju puta. Alternativni putni pravci su put Ruma -Jarak, Jarak - Sremska Mitrovica i lokalni put Voganj - Šašinci. Za teretna motorna vozila alternativni put za Sremsku Mitrovicu je iz Rume preko auto-puta do petlje Sr.Mitrovica i tu se uključuju za Sremsku Mitrovicu.

Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Na deonici Kraljevo-Mataruška Banja do 31. avgusta obustavljen je saobraćaj zbog radova na rehabilitaciji kolovoza. Nije omogućen prilaz Mataruškoj Banji iz pravca Ušće-Kralkevo, a alternativni pravac je Kraljevo-Žiča-Mataruška Banja.

Na naplatnoj stanici Vrbas, u smeru Beograd-Subotica vozila čekaju na naplatu 15 minuta, dok na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija