Društvo

Pojačan saobraćaj na graničnim prelazima, na Preševu se čeka 70 minuta

Komentari

Autor: Tanjug

26/08/2021

-

18:30

Pojačan saobraćaj na graničnim prelazima, na Preševu se čeka 70 minuta
Pojačan saobraćaj na graničnim prelazima, na Preševu se čeka 70 minuta - Copyright Tanjug/Jaroslav Pap

veličina teksta

Aa Aa

U Srbiji je danas pojačan priliv vozila na graničnim prelazima dok je na auto-putevima i glavnim putnim pravcima saobraćaj umerenog intenziteta, saopštio je AMSS.


Prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 17.15 časova, putnička vozila na Batrovcima, na izlazu čekaju 30 minuta, Horgošu, na izlazu 60 minuta, Gradini na ulazu 60 minuta, a na Preševu na ulazu čekaju 70 minuta.

Prinskrin/kamere.amss.org.rs

 

Kamioni na Batrovcima, na izlazu čekaju 60 minuta, Šidu 60 minuta, Kelebiji na izlazu čekaju 180 minuta.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Radovi na nekim deonicama puteva

Na auto put E-70, petlja Ruma - petlja Pećinci, do sutra radovi na ispitivanju objekta, u smeru Beograd - Šid.


Saobraćaj se odvija dvosmerno na levom kolovozu auto-puta, smer Beograd - Šid, saopštilo je JP "Putevi Srbije". Bela Zemlja-Užice, kod naseljenog mesta Surduk, do 30. avgusta izmena režima saobraćaja zbog odrona.

Za saobraćaj je zatvorena treća kolovozna traka u smeru Užice - Zlatibor, a saobraćaj se odvija u dve saobraćajne trake.

E-Stock/Konstantin Bajčetić

 

Svetozar Miletić - Sombor, do 1. oktobra od 7 do 16 časova, radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.


Latković - Ljig, do sutra radovi na rehabilitaciji puta. Radovi se izvode uz obustavu saobraćaja od 7 do 17 časova, posle 17 časova saobraćaj se odvija u normalnom režimu. Alternativni putni pravac: Latković - Dudovica i Dudovica - Ljig.

Kamenica - Šošanica, kod Kamenice, do 31. oktobra od 7 do 16 časova, radovi na putu, uz naizmenično propuštanje vozila uz povremene, kratkotrajne obustave saobraćaja u trajanju od 15 minuta. Alternativni putni pravac za vreme obustava saobraćaja je preko Vrnjačke Banje.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija