Društvo

Gužve na graničnim prelazima, na Horgošu se čeka oko četiri sata

Komentari

Autor: Tanjug

06/08/2021

-

17:40

Gužve na graničnim prelazima, na Horgošu se čeka oko četiri sata
Gužve na graničnim prelazima, na Horgošu se čeka oko četiri sata - Copyright MUP

veličina teksta

Aa Aa

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je večeras da na naplatnim stanicama na autoputevima u zemlji nema zadržavanja, osim na naplatnoj stanici Preljina, gde na naplati vozila čekaju 30 minuta.


Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš na izlazu zadržavanje za putnička motorna vozila i autobuse je četiri sata.

Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička vozila je 90 minuta, a na izlazu 30 minuta, na Kelebiji na izlazu putnička vozila čekaju 60 minuta, na Gradini na izlazu 30, a na ulazu 40 minuta, kod Sremske Rače na izlazu 40, dok na Kotromanu putnička vozila i na ulazu i na izlazu čekaju 45 minuta.

"Putevi" podsećaju da su na autoputu E-75, na graničnom prelazu Horgoš - petlja Horgoš do 12. avgusta u toku radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije, u smeru ka Novom Sadu, pa je saobraćaj u zoni radova preusmeren u zaustavnu saobraćajnu traku.

Na autoputu E-70, od petlje Pećinci, na desnoj strani, od 9. avgusta odvijaće se radovi na zameni žičane ograde, pri čemu će za saobraćaj u toku svetlog dela dana biti zatvorena zaustavna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

RINA

 

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj sa Obilaznice oko Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Do subote, 7. avgusta izvodiće se radovi na rekonstrukciji mosta preko Jovanovačke reke, na delu državnog puta I A reda broj 1, petlja Pojate - petlja Ražanj.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, smer Beograd - Niš, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija