Kape za kvalitet: Predstavljeno četvrto izdanje Gault&Millau vodiča koji menja gastro scenu Srbije
Komentari24/04/2025
-18:10
Gastronomija od davno nije samo uživanje u hrani, ona je kultura, identitet i ozbiljna industrija. Srbija je sve prisutnija na mapi prestižnih svetskih vodiča. Novi korak u tom pravcu donosi najnovije četvrto izdanje Gault&Millau Srbija za 2025.
Ko su najbolji šefovi kuhinja, restorani, autentične destinacije koje su obeležile ovu godinu, po kojim kriterijumima se dodeljuju nagrade i kako izgleda proces selekcije u jednom od najuticajnijih gastronomskih vodiča sveta, o značaju ove publikacije za srpsku ugostiteljsku i turističku ponudu, kao i o razvoju domaće gastroscene u emisiji Hajde da razgovaramo govori Mira Šemić, direktorka Gault&Millau Srbija.
Više o ovoj temi pogledajte u video prilogu.
Komentari (0)