Društvo

Važna informacija za sve vozače: Izmene saobraćaja na nekim putnim pravcima zbog radova

Komentari

Autor: Tanjug

11/11/2021

-

09:03

Važna informacija za sve vozače: Izmene saobraćaja na nekim putnim pravcima zbog radova
Važna informacija za sve vozače: Izmene saobraćaja na nekim putnim pravcima zbog radova - Copyright Unsplash

veličina teksta

Aa Aa

Zbog radova na rekonstrukciji mosta u zoni petlje Požarevac, na auto-putu E-75, do 15. decembra, od 7 do 16 sati, za saobraćaj ostaju zatvorene rampe Beograd-Požarevac i Požarevac-Niš, a otvorene su rampe Niš-Požarevac i Požarevac-Beograd.

Kako je saopštilo Javno preduzeće "Putevi Srbiije", zbog radova na rekonstrukciji mosta preko reke Lugomir, na auto-putu E-75, od petlje Jagodina do petlje Ćuprija, do 1. decembra se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom smera Beograd-Niš.

Na putu Golubinci-Stara Pazova, u delu ulice Ćirila i Metodija u Staroj Pazovi, do 1. marta 2022. godine obustavljen je saobraćaj zbog izgradnje nadvožnjaka. Alternativni putni pravac je put Stara Pazova-Inđija i Inđija-Putinci.

Na putu Jošanička Banja-Kopaonik, do 15. novembra obustavljen je saobraćaj u punoj širini kolovoza zbog rekonstrukcije puta. Alternativni putni pravac za Kopaonik je: Biljanovac-Raška-Rudnica-Kopaonik. Iz pravca Kruševca alternativni pravac je: Kruševac-Brus-Brzeće-Kopaonik.

Na putu Bačka Topola-Senta (natputnjak iznad državnog puta I A reda broj 1), do 30. novembra, od 7 do 17 sati, odvijaće se radovi na sanaciji kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila semaforskom signalizacijom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, dodaje se u saopštenju.

Komentari (0)

Srbija