Društvo

Stefanović: Blokade saobraćajnica su grubo kršenje zakona

Komentari

Autor: Tanjug

04/12/2021

-

16:19

Stefanović: Blokade saobraćajnica su grubo kršenje zakona
Stefanović: Blokade saobraćajnica su grubo kršenje zakona - Copyright Tanjug/Rade Prelić

veličina teksta

Aa Aa

Blokada mostova, auto-puteva, saobraćajnica i paralisanje života u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji nije način za bilo kakvo izražavanje mišljenja, već je grubo kršenje prava najvećeg dela građana, saopštio je danas ministar odbrane Nebojša Stefanović.

"Oni su i danas prinuđeni da trpe, dok Dragan Ðilas i svi njemu slični pokušavaju da, mimo volje naroda, izazovu nestabilnost zemlje i da se vrate na vlast po svaku cenu. I ranije su pokazali da im u toj njihovoj nameri ništa nije sveto i da su spremni na sve, a vidim da im i danas opet aplaudiraju osvedočeni ''prijatelji Srbije'' iz regiona, navodi se u saopštenju.

Stefanović je dodao da, dok Ðilas pokušava da blokira Srbiju, da joj nalepi etiketu neofašističke i prizove haos na ulicama, Aleksandar Vučić je i danas u Loznici sa narodom - istim onim narodom zbog kog Ðilas navodno stoji na čelu blokada u Beogradu.

"I to već dovoljno govori sve. Baš kao što je i posle današnjih blokada jasno da ubedljiva većina Srbije ne podržava Ðilasovu politiku i ovakve postupke, koji mogu samo i jedino da nanesu štetu i našem narodu i našoj zemlji", ističe se u saopštenju

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija