Društvo

Kolone na granicama: Na Horgošu kamioni čekaju šest sati, kod Šida pet, a na Batrovcima četiri

Komentari

Autor: Fonet

12/01/2022

-

08:28

Kolone na granicama: Na Horgošu kamioni čekaju šest sati, kod Šida pet, a na Batrovcima četiri
Tanjug/Nikola Anđić, Prinskrin/kamere.amss.org.rs - Copyright Tanjug/Nikola Anđić, Prinskrin/kamere.amss.org.rs

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je šest sati, kod Šida pet, na Batrovcima četiri, na Kelebiji tri, a kod Bezdana 60 minuta.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" ponovo je danas upozorilo da zbog niskih temperatura postoji opasnost pojave poledice na putevima, i apelovalo na vozače da voze pažljivo i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, kao i da ne kreću na put bez zimske opreme i lanaca.

Na obilaznico oko Beograda, na petlji Surčin-petlja Ostružnica, izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save, pa je saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu. Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Na auto-putu Obrenovac-Ub ka Preljini samo preticajnom trako

Na auto-putu E-763, Obrenovac-Ub, smer ka Preljini, zbog kvara teretnog motornog vozila, saobraćaj se jutros odvija samo preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu, navode iz ovog preduzeća.

Komentari (0)

Srbija