Društvo

Sneg i dalje pada u jugoistočnoj Srbiji, upozorenje vozačima na vlažne i klizave kolovoze

Komentari

Autor: Fonet

22/01/2022

-

20:37

Sneg i dalje pada u jugoistočnoj Srbiji, upozorenje vozačima na vlažne i klizave kolovoze
Sneg i dalje pada u jugoistočnoj Srbiji, upozorenje vozačima na vlažne i klizave kolovoze - Copyright Euronews Serbia/Jelena Bajčetić

veličina teksta

Aa Aa

U nekim delovima Srbije sneg je prestao da pada u kasnim popodnevnim satima, a glavni putevi su uglavnom prohodni. Kako je javio RTS, sneg i dalje pada u jugoistočnoj Srbiji i na planinama.

Prema izveštaju Javnog preduzeća "Putevi Srbije" od 20 časova, na putevima prvog prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima.

Snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Beograda, Ivanjice, Kragujevca, Novog Pazara, Pančeva, Požarevca, Požege, Užica, Valjeva, Vranja, Zaječara. Preporučuje se oprezna vožnja.

Snega ima i na putevima drugog i trećeg prioriteta održavanja. Neprohodni su putevi trećeg prioriteta Odvraćenica - Preko Brdo i Raška - Kuti - Odvraćenica.

Upozoreno je da zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice i magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija