Društvo

Magla smanjuje vidljivost na pojedinim deonicama

Komentari

Autor: Tanjug

10/02/2022

-

07:18

Magla smanjuje vidljivost na pojedinim deonicama
Magla smanjuje vidljivost na pojedinim deonicama - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Zbog pojave magle smanjena je vidljivost na auto-putu E-75, od petlje Vladičin Han do petlje Vranje, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75 i E-80 vidljivost je mestimično smanjena zbog magle na deonicima od petlje Batočina do petlje Aleksinački rudnici između 100 i 150 metara, na deonici petlja Doljevac i petlja Leskovac centar na 50 metara.

U zoni tunela Manajle i od petlje Bujanovac jug do petlje Preševo vidljivost je smanjena na 100 metara, navode Putevi Srbije. Istovremeno od petlje Malča do petlje Pirot zapad, vidljivost je smanjena na 70 metara.

Na Batrovcima i Šidu čeka se četiri sata, na Horgošu 90 minuta

Prema informacijama AMSS, na graničnim prelazima Batrovci i Šid teretna vozila čekaju oko četiri sata, dok se na Horgošu čeka oko 90 minuta.

Na putničkim terminalima nema dužeg zadržavanja vozila. Danas se očekuje uglavnom sunčano i nešto toplije vreme, pa su kolovozi suvi, a lakši su i uslovi za vožnju. U planinskim predelima treba biti oprezan zbog otapanja snega, a odroni mogu stvoriti probleme vozačima, navode u AMSS. Lepo vreme koriste i putari za popravku novonastalih oštećenja na kolovozu.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija