Društvo

Sneg u Beogradu, za Dan žena susnežica i mraz

Komentari

Autor: Tanjug, Fonet, Euronews Srbija

07/03/2022

-

23:06

FoNet

veličina teksta

Aa Aa

Ove godine, 8. mart Beograd će najverovatnije dočekati uz mestimičan sneg. Tokom večeri je padala blaga susnežica, a sutra se takođe očekuje kratkoročni sneg u nižim predelima zemlje.

Samo ujutru i pre podne na severu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, saopštio je RHMZ. Duvaće slab i umeren, severni i severoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od -4 do nula, a najviša dnevna od 2 do 5 stepeni.

U Beogradu će sutra ujutru biti slab mraz. Tokom dana promenljivo oblačno, pre podne sa sunčanim intervalima, a posle podne uz mogućnost kratkotrajnog snega. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od -4 do -2, a najviša dnevna oko 5 stepeni.

Prema izgledima vremena do 15. marta, biće hladno vreme za prvu polovinu marta sa jutarnjim mrazevima i dnevnom temperaturom u većini mesta od 2 do 6 stepeni.

U sredu i četvrtak promenljivo uz smenu sunčanih intervala i kratkotrajnih pljuskova snega. Zatim pretežno sunčano, na istoku i jugoistoku umereno oblačno tek ponegde sa slabim snegom.

Komentari (0)

Srbija