Društvo

Noć u Beogradu: U šest saobraćajnih nesreća šestoro povređenih

Komentari

Autor: Tanjug

10/05/2022

-

07:25

Noć u Beogradu: U šest saobraćajnih nesreća šestoro povređenih
Noć u Beogradu: U šest saobraćajnih nesreća šestoro povređenih - Copyright E-Stock/Dušan Milenković

veličina teksta

Aa Aa

U Beogradu se noćas dogodilo šest saobraćajnih nesreća sa ukupno šestoro povređenih učesnika od kojih je troje prevezeno u Urgentni centar, a jedan od njih teže je povređen, rečeno je u Hitnoj pomoći.

U 00.36 časova u Rakovici u Ulici 2. septembra kod broja 148 došlo je do prevrtanja vozila i u toj nesreći je teže povređen tridesetpetogodišnji muškarac koji je kolima hitne pomoći prevezen u Urgentni centar na reanimaciju. Prema rečima dežurnog lekara, tokom noći su dežurale 22 ekipe i obavile ukupno 97 intervencija, od čega 18 na javnim mestima. Ekipe su intervenisale na javnim mestima zbog više intoksikacija alkoholom, a sve takve slučajeve prevozile su na odeljenje za detoksikaciju u VMA.

Kako je rečeno u službi Hitne pomoći protekle noći je bilo četiri interklinička trasporta zaraženih koronavirusom, a pet pacijenta sa simptomima kovida 19 su prevezena do Infektivne klinike KSC.

Kao i prethodnih noći u velikom broju su se javljali hronični bolesnici, najviše hipertenzičari, kardiovaskularni i psihijatrijski pacijenti i astmatičari.

Komentari (0)

Srbija