Društvo

Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

Komentari

Autor: Tanjug

11/06/2022

-

10:49

Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima
Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima - Copyright E-Stock/Konstantin Bajčetić

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75, kod mosta Beška, planirani su danas radovi na čišćenju dilatacije i slivnika.

U smeru Novi Sad - Beograd radovi će se izvoditi u preticajnoj i voznoj, a u drugom delu dana, u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci.

U smeru Beograd - Novi Sad, 13. juna radovi će se izvoditi u voznoj i preticajnoj, nakon toga, u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Na istom auto-putu, od pumpe "Zmaj“ do isključenja za aerodrom "Nikola Tesla", u oba smera, sutra u peridou od 5 do 15.30 časova, biće izvođeni radovi na redovnom održavanju razdelnog pojasa. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorene preticajne, dok će se saobraćaj odvijati voznim i zaustavnim saobraćajnim trakama.

Kod petlje Bubanj Potok, u zoni mostova 31 i 32 u toku su radovi na izgradnji Obilaznice oko Beograda zbog čega se preusmerava saobraćaj.

Iz pravca Beograda zauzete su preticajne saobraćajne trake u dužini od 200 metara, a iz pravca Niša ka Beogradu, saobraćaj se odvija preticajnom i voznom saobraćajnom trakom. Na deonici Uljma - Izbište, do 17. juna biće izvođeni radovi na rehabilitaciji puta.

Saobraćaj je regulisan znakovima privremene saobraćajne signalizacije i opreme, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

Komentari (0)

Srbija