Društvo

Noć u Beogradu: U tri saobraćajne nezgode četiri osobe povređene

Komentari

Autor: Tanjug

04/09/2022

-

08:04

Noć u Beogradu: U tri saobraćajne nezgode četiri osobe povređene
Noć u Beogradu: U tri saobraćajne nezgode četiri osobe povređene - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

U tri saobraćajne nezgode tokom noći u Beogradu jedna osoba je teže povređena, a još četiri lakše, i oni su prevezeni u Urgentni centar, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Sinoć u 22.44 časova na Zrenjaninskom putu kod restorana "Tara", muškarac (27) je nakon pada sa motora lakše povređen i prevezen je u Urgentni cenatar, dok je u 22:48 u ulici Milutina Milankovića kod "Buvljaka" vozilo udarilo u banderu, a tom prilikom muškarac (60) je zadobio teške povrede ,a još dva lica lakše i svi su prebačeni u Uregentni centar.

U još jednoj saobraćajnoj nezgodi u 3.08 časova, u Bulevaru Mihaila Pupina kod "Ušća" muškarac (60) lakše je povređen i takođe prevezen u Urgentni centar.

Tokom noći u Beogradu nije bilo drugih većih incidenata, dok su najviše javljali hronični bolesnici. Ekipe Hitne pomoći ukupno su noćas imale 105 intervencija, od čega 18 na javnim mestima, najviše zbog alkoholisanih osoba i manjih tuča.

Javljali su se u velikom broju hronični bolesnici, među njima najviše astmatičari i hipertenzičari, a obavljeno je tri interklinička i dva transporta od kuće do kovid bolnice u Batajnici, rečeno je za Tanjug u službi Hitne pomoći.

Komentari (0)

Srbija