Društvo

Na prelazu Preševo automobili čekaju sat vremena, na Gostunu zadržavanje oko 45 minuta

Komentari

Autor: Tanjug

10/09/2022

-

16:25

Na prelazu Preševo automobili čekaju sat vremena, na Gostunu zadržavanje oko 45 minuta
Na prelazu Preševo automobili čekaju sat vremena, na Gostunu zadržavanje oko 45 minuta - Copyright Tanjug/Jaroslav Pap

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička vozila je 60, a na izlazu, 45 minuta. Na Gostunu na ulaz, zadržavanje je 45, a na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 40 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na auto-putu E-75, kroz Beograd, petlja Autokomanda - petlja Aerodrom, smer ka Šidu, obavlja se demontaža i montaža državnih zastavica, danas i sutra od 22:30 do 3.00 časa.Radovi će se izvoditi u preticajnoj saobraćajnoj traci u pokretu.

Na auto-putu E-75, petlja Bačka Topola - petlja Mali Iđoš, smer granični prelaz Horgoš - Novi Sad - zbog izvođenja radova na rekonstrukciji zatvorena je preticajna saobraćajna traka, do 16. septembra.Irig - Maradik, zbog radova na rehabilitaciji puta u toku svetlog dela dana saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Tokom noći saobraćaj se odvija dvosmerno na suženom delu kolovoza, do 23. septembra.Stubline - Stublenica, u mestu Stubline - zbog potrebe održavanja pružnog prelaza, na snazi je obustava saobraćaja do 15. septembra.

Alternativni putni pravac je preko lokalnih puteva do podvožnjaka koji je veza sa državnim putem.Miloševa Kula - Zagrađe, mostovi preko reke Crnajke - zbog radova na popravci dva mosta saobraćaj se odvija devijacijom, do 20. novembra.

Brnjica - Dobra, radovi na rehabilitaciji, do 30. novembra uz naizmenično propuštanje vozila.Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Komentari (0)

Srbija