Društvo

AMS upozorava na poledicu na putevima u jutarnjim i večernjim satima

Komentari

Autor: Tanjug

31/01/2023

-

18:45

AMS upozorava na poledicu na putevima u jutarnjim i večernjim satima
Saobraćaj u Beogradu - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Automoto savez Srbije upozorava vozače da zbog moguće pojave poledice u jutarnjim i večernjim satima prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. 

Upozorava i na izmene u režimu saobraćaja zbog radova na pojedinim deonicama, pa tako navodi da će do 30. aprila režim saobraćaja biti izmenjen na deonici Ljig (Latković ) – Mionica (Maljević), zbog radova u naselju Banja Vrujci. 

U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. 

Kod Bubanj Potoka izvode se radovi na sanaciji kolovoza do 3. februara, a u smeru ka Beogradu. Na 200 metara ispred novoizgrađenih mostova za saobraćaj je otvorena jedna traka ka Beogradu, a radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom. 

Izmenjen je režim saobraćaja na deonici petlja Pojate - Ćićevac, u zoni naplatne stanice Pojate, u smeru ka Ćićevcu. Izvršeno je delimično suženje kolovoza sa desne strane, oko 100 metara ispred i
iza naplatne stanice Pojate. Naplatna stanica Pojate radi nesmetano sa svim prilaznim trakama, a izmena režima saobraćaja planirana je do 1. aprila. 

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17.30 časova nema dužih zadržavanja vozila na putničkim terminalima naših graničnih prelaza. 

Na teretnim terminalima vozila čekaju 120 minuta na Horgošu, Kelebiji i Bezdanu, 180 na Batrovcima, a na prelazu Šid 360 minuta.

Na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Komentari (0)

Srbija