Društvo

U studentskim domovima u Novom Sadu oko 1.000 posetilaca Exita

Komentari

Autor: Tanjug

10/07/2021

-

21:40

U studentskim domovima u Novom Sadu oko 1.000 posetilaca Exita
EXIT festival - Copyright Tanjug/Jaroslav Pap

veličina teksta

Aa Aa

Pored 1.566 studenata u 10 studentskih domova u Novom Sadu smešteno je i 958 posetilaca muzičkog festivala Exit, koji će u njima boraviti tokom trajanja festivala.


Prema rečima nadležnih iz Studentskog centra, oni se u potpunosti prdržavaju svih epidemioloških mera koje važe i za studente Inače, u svim novosadskim studentskim domovima je samo jedna osoba pozitivna na kovid 19.

''Bez obzira na smenjenje broja obolelih od virusa korona, mi ćemo nastaviti sa strogom primenom mera'', kaže Zoran Martinović, direktor Studentskog centra Novi Sad.

Zbog polaganja ispita na fakultetima u 10 studentskih domova u Novom Sadu boravi više od 1.500 studenata. Oni u domovima ostaju do 15. jula, a nakon završetka ispitnog roka, preko leta će u domovima boraviti 202 studenta.

U Studentskom centru Novi Sad ističu da je svih 1.566 studenata službi smeštaja dostavilo potvrde sa matičnih fakulteta o prijavljenim ispitima.

''Do 15. jula velika menza će raditi punim kapacitetom, a uz to, obezbeđujemo hranu i za sve punktove Doma zdravlja u Novom Sadu na kojima se obavlja vakcinacija građana protiv kovida 19'', ištiče Martinović.

Preporuka za vas

Exit ispisuje još jednu veliku stranicu globalne muzičke istorije: Prve večeri 42.000 posetilaca nije prestajalo da pleše

Komentari (0)

Srbija