Društvo

Brnabić: U toku interna kontrola u MUP-u zbog objavljivanja spiska dece iz OŠ "Vladislav Ribnikar"

Komentari

Autor: Tanjug

21/06/2023

-

12:27

Brnabić: U toku interna kontrola u MUP-u zbog objavljivanja spiska dece iz OŠ "Vladislav Ribnikar"
Brnabić: U toku interna kontrola u MUP-u zbog objavljivanja spiska dece iz OŠ "Vladislav Ribnikar" - Copyright Euronews/Nikola Bojčevic

veličina teksta

Aa Aa

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas u Skupštini Srbije da se utvrđuje odgovornost za objavljivanje spiska za ubistvo dece iz Osnovne škole “Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

Brnabić je, odgovarajući poslanici Zeleno-levog kluba Biljani Đorđević, rekla da je u toku interna kontrola u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

"Odgovorni će odgovarati za to što je urađeno, samo da vidimo šta se desilo i ko je odgovoran i svi će odgovarati. Niko ne beži od odgovornosti", rekla je Brnabić.

Brnabić je pozvala deo opozicije da ne pokušava da zloupotrebljava zahteve roditelja, navodeći da su predstavnici Vlade u svakodnevnom kontaktu sa roditeljima.

"Ako možemo da se dogovorimo da politika bude dalje od te teme, dalje od roditelja, da pokušamo da ih zaštitimo i da sistem uradi svoj posao kao što trenutno radimo", rekla je Brnabić.

Brnabić prisustvuje sednici Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o predlogu za glasanje o nepoverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću na predlog grupe opozicionih poslanika.


 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija