Društvo

Putnička vozila se na Batrovcima na izlazu zadržavaju 180, na Horgošu 120 minuta

Komentari

Autor: Tanjug

19/08/2023

-

08:15

Putnička vozila se na Batrovcima na izlazu zadržavaju 180, na Horgošu 120 minuta
Putnička vozila se na Batrovcima na izlazu zadržavaju 180, na Horgošu 120 minuta - Copyright Euronews/Dragan Živanović

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama dobijenim u 5.30 sati, putnička vozila se na graničnom prelazu Batrovci na izlazu zadržavaju 180 minuta, a na graničnim prelazima Horgoš i Horgoš 2 zadržavanje na izlazu iz zemlje je 120 minuta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na graničnom prelazu Horgoš zadržavanje za putnička vozila na ulazu je 30 minuta, na Kelebiji na izlazu 60, a na Gradini na ulazu 30 minuta.

Na Preševu je zadržavanje i na izlazu i na ulazu 30 minuta.Na Gostunu na izlazu zadržavanje za putnička vozila je 40 minuta, a na graničnom prelazu Šid 30 minuta.Teretna vozila se na Batrovcima na izlazu zadržavaju 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.Produženo je radno vreme graničnog prelaza Bački Vinogradi do 03. septembra, pa će on od ponedeljka do četvrtka raditi od 7 do 19 časova, a petkom, subotom i nedeljom od 7 do 22 časa.

Produženo je radno vreme i graničnog prelaza Bajmok do 10. septembra, pa će on od ponedeljka do četvrtka raditi od 7 do 19 časova, a petkom, subotom i nedeljom od 7 do 24 časa.

Zbog pojačanog prometa putnika i prevoznih sredstava preko državne granice, radno vreme graničnog prelaza Horgoš 2 - Reske 2, koji je otvoren za međunarodni promet putnika i prevoznih sredstava, izuzimajući autobuski i teretni saobraćaj, 18, 19. i 20 avgusta će biti 24 časa dnevno.

Svim ostalim danima radno vreme navedenog graničnog prelaza će biti, kao i do sada - od 7 do 19 časova.

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na auto-putu E-75, petlja Surčin - petlja Surčin Jug, ka petlji Surčin danas se izvode radovi na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije, od 8 do 11 časova, a za saobraćaj će biti zauzete vozna i zaustavna saobraćajna traka, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, petlja Novi Banovci - petlja Batajnica - petlja Beograd, zona petlje Batajnica, ka Novom Sadu do 30. avgusta do 10 časova izvode se radovi na rehabilitaciji vozne i zaustavne trake desne strane.

U smeru ka Beogradu za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera, kao i preticajnom saobraćajnom trakom u smeru kretanja.

U smeru ka Novom Sadu saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.Na putu Vrnjci - Goč, u mestu Ruđinci, na snazi je obustava saobraćaja, od 8 do 14 časova, zbog radova na proširenju desne saobraćajne trake.Alternativni putni pravci su Stanišinci-Goč i lokalni put Vrnjačka Banja-Goč.

U Leskovcu, od raskrsnice ulice Bulevar oslobođenja sa ulicama Nikole Skobaljića i Cara Lazara (kod Tehnološkog fakulteta), do raskrsnice Bulevara oslobođenja sa Ulicom Ivana Milutinovića (kod mosta na reci Veternici) na snazi je obustava saobraćaja zbog održavanja manifestacije "Roštiljijada 2023", od danas od 16 časova do 28. avgusta do 16 časova. 

Saobraćaj će se odvijati alternativnim putnim pravcima prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Komentari (0)

Srbija