Društvo

Manifestacija u srcu prestonice: Sutra počinje "Beogradski turistički festival"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

14/09/2023

-

10:27

Manifestacija u srcu prestonice: Sutra počinje "Beogradski turistički festival"
Manifestacija u srcu prestonice: Sutra počinje "Beogradski turistički festival" - Copyright ТОB/ А. Маtić

veličina teksta

Aa Aa

U glavnom gradu Srbije 15. i 16. septembra će se, na Trgu Republike, održati manifestacija "Beogradski turistički festival".

Turistička organizacija Beograda će ovom manifestacijom predstaviti turističku ponudu grada. Takođe, biće predstavljene i turističke organizacije iz zemlje i regiona, uz bogat muzički, kulturno-umetnički i zabavni program, kao i bazar, saopšteno je iz TO Beograda.

Glavni muzički program odvijaće se u petak, 15. septembra na Dan srpskog jedinstva, a na bini na Trgu Republike nastupaće hor "Čarolija", AKUD "Lola", trio "Tri mrske trske" i kvintet "Da Kapo" koji će izvoditi filmsku muziku o Beogradu. Takođe, biće predstavljeni rvači sa Svetskog prvenstva u rvanju koje se trenutno održava u Beogradu i najavljeni viteški Despotovi dani.

U subotu nastavljamo sa bazar na Trgu Republike odakle polaze i besplatne pešačke ture "4 strane Beograda" sa polaskom u 11 i 14 časova.

Zainteresovani građani treba da se jave Turističkom informativnom centru na kraju Knez Mihajlove 56 ili na brojeve: 011/ 263-5622 i 011/2635-343.

Komentari (0)

Srbija