Politika

Vučić preko društvenih mreža poručio da je srećan što sutra počinje drugi sajam vina Otvorenog Balkana u Beogradu

Komentari

Autor: Tanjug

15/11/2023

-

17:55

Vučić preko društvenih mreža poručio da je srećan što sutra počinje drugi sajam vina Otvorenog Balkana u Beogradu
Vučić preko društvenih mreža poručio da je srećan što sutra počinje drugi sajam vina Otvorenog Balkana u Beogradu - Copyright Tanjug/Nemanja Jovanović

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je srećan što će sutra početi drugi sajam vina u Beogradu - "Vinska vizija Otvorenog Balkana" na koji će doći veliki broj gostiju iz inostranstva.

Predsednik je na Instagramu i na TikTok nalogu objavio video snimak na kojem je pokazao kako se priprema za tu manifestaciju, odnosno kako zajedno sa kuvarima pokušava da napravi palačinke za sutrašnje goste.

"Ovo je moj pokušaj priprema za doček velikog broja gostiju iz inostranstva za sutrašnji vinski sajam. Ova priprema neće doprineti mojoj fizičkoj kondiciji i izgledu, ali sam srećan, svakako", rekao je Vučić.

Ovogodišnji sajam vina, koji će se održati od 16. do 19. novembra okupiće oko 450 posetilaca iz 48 zemalja sveta - predstavnika distributera, uvoznika, veleprodajnih i maloprodajnih lanaca, kao i kupce iz HORECA sektora i agente prodaje.

Sajam će okupiti više od 600 izlagača, od čega iz zemalja članica Otvorenog Balkana 310 i to 219 iz Srbije, 66 iz Severne Makedonije, 25 iz Albanije, a iz ostalih zemalja regiona i sveta između 305 i 310.

Komentari (0)

Srbija