Politika

Dačić: Zalažemo se za besplatno školstvo, zdravsto i sigurna radna mesta

Komentari

Autor: FoNet

21/11/2023

-

13:53

Dačić: Zalažemo se za besplatno školstvo, zdravsto i sigurna radna mesta
Tanjug/SPS - Copyright Tanjug/SPS

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručio je da se ta stranka zalaže za besplatno školovanje, besplatnu zdravstvenu zaštitu, sigurno radno mesto, rešavanje stambenog pitanja i socijalne fondovi za one koji nemaju, navodi se u saopštenju SPS.

Dačić je napomenuo da se za njega ova predizborna kampanja ne razlikuje ni od jednog drugog dana tokom karijere, jer je on od početka svog prisustva na političkoj sceni Srbije uvek mislio, osećao i govorio stvari u koje veruje i za koje se svaki dan bori.

Navodeći sopstveni primer, dečaka iz radničke, seljačke porodice koji je birao da bude najbolji učenik Niške gimnazije i najbolji student Beogradskog fakulteta, Dačić je objasnio da je uspeh stvar ličnog angažovanja, želje i vere u sebe.

"Socijalistički principi po kojima se u to vreme živelo, a koji su podrazumevali besplatno školovanje, besplatnu zdravstvenu zaštitu, sigurno radno mesto, rešavanje stambenog pitanja, socijalni fondovi za one koji nemaju, su principi za koje se i danas zalažemo", rekao je Dačić na predizbornom skupu u Mrčajevcima u ponedeljak uveče.

Dačić je istakao da vrednosti koje su iznad vremena i prostora moraju da budu imperativ po kome se humano i pošteno živi i dodao da su to vrednosti u koje Socijalistička partija Srbije veruje i za koje se bori.
 

Komentari (0)

Srbija