Politika

Dačić: Cilj je da zajedno sa SNS osvojimo većinu glasova na izborima

Komentari

Autor: Tanjug

26/11/2023

-

17:46

Dačić: Cilj je da zajedno sa SNS osvojimo većinu glasova na izborima
Dačić: Cilj je da zajedno sa SNS osvojimo većinu glasova na izborima - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručio je danas na centralnoj konvenciji u Beogradu da je cilj da Socijalistička partija Srbije i Srpska napredna stranka osvoje većinu na narednim izborima 17.decembra.

Tanjug/Sava Radovanović

 

“Pred nama je vreme koje traži iskustvo i stabilnost. Nadam se da sam kroz godine služenja stekao iskustvo koje ću koristiti kako bih osigurao stabilnost i sigurnost naše otadžbine. Uz pametno vođstvo, predsednika Republike Aleksandra Vučića i ako narod tako želi, mene kao predsednika vlade možemo mnogo”, rekao je Dačić.

On je istakao da u beogradskoj Areni gde se održava konvencija ima 20.000 ljudi, dodajući da taj broj ljudi ne može bilo ko osim SNS i njihove koalicije da okupi.

Tanjug/Sava Radovanović

 

“Želim da kažem unapred, da ako narod želi da ja budem predsednik vlade, koji su najjači, najvažniji ciljevi. To su zaštita suvereniteta i teritorijalne celovitosti Srbije, snažan ekonomski prosperitet i rast standarda građana, puna zaštita svih kojima je podrška društva neophodna, jačanje uloge i ugleda Srbije u svetu”, rekao je Dačić.

Tanjug/Sava Radovanović

 

Takođe, istakao je i negovanje solidarnosti i međusobnog poštovanja kao osnovnih, ali zapostavljenih vrednosti društva. 

“Mi nismo želeli izbore. Ali kad su izbori već raspisani, šta nam drugo preostaje nego da završimo i stavimo tačku. Očekujemo pobedu na ovim izborima”, poručio je Dačić.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija