Politika

Operska diva Ljubica Vraneš: Podržavam stabilnost, a najvažnija je briga o državi i porodici

Komentari

Autor: Euronews Srbija

28/11/2023

-

12:03

Operska diva Ljubica Vraneš: Podržavam stabilnost, a najvažnija je briga o državi i porodici
Operska diva Ljubica Vraneš: Podržavam stabilnost, a najvažnija je briga o državi i porodici - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Mecosopran i solistkinja Beogradske opere, Ljubica Vraneš, nedavno se politički angažovala i pridružila listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". 

Ona je tim povodom rekla da joj je želja da doprinese svojoj zemlji.

"Da li treba ili ne to će vreme pokazati, ja znam da želim svim srcem, znanjem i sposobnostima da doprinesem boljem sutra naše dece i svih građana Srbije. Znate, kad vidite puno toga i uspete na mnogim poljima, onda je teško ostati u mestu. Vuče vas uspeh i potreba da uradite više, da date ljudima više, da svima bude bolje. To jedino politika pruža, tu mogućnost da ja kao pojedinac budem u mogućnosti učiniti više za voljenu zemlju", rekla je Vraneš.

TANJUG/MINISTARSTVO ODBRANE/UNA SKANDRO

 

Ona je dodala da podržava rad predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ističe da su stabilnost i  osećaj sigurnosti najvažniji. Kako kaže, veruje u lidera koji ima viziju i koji vodi Srbiju napred. Kao majka, naglašava važnost brige o državi kao o porodici.

"Kada vidite lidera koji zna gde ide, koji ima viziju i iz godine u godinu uspeva da vodi Srbiju napred, zar ne bi svi trebali krenuti za njim. Osećaj sigurnosti je najvažniji, pored njega kada ste, znate da ste sigurni. Ne samo kao pojedinac, već i oni za čije dobro neizmerno brinete. Majka sam, a mi majke najbolje znamo kako je brinuti o drugima i koliko dobra donosi kada svom detetu pružate sigurnost. Aleksandar je čovek koji brine o državi kao o porodici", ističe operska diva. 

Komentari (0)

Srbija