Politika

Vučić se sastao sa ministrom rada i socijalne zaštite Azejbedžana i najavio susret sa Alijevim

Komentari

Autor: Tanjug

30/11/2023

-

09:43

Vučić se sastao sa ministrom rada i socijalne zaštite Azejbedžana i najavio susret sa Alijevim
Vučić se sastao sa ministrom rada i socijalne zaštite Azejbedžana i najavio susret sa Alijevim - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ministra rada i socijalne zaštite stanovništva Azerbejdžana Sahila Babajeva, s kojim je razgovarao o daljem intenzivnom radu u pravcu unapređenja saradnje u svim oblastima od obostranog interesa Srbije i Azerbejdžana.

"Odličan razgovor sa velikim prijateljem, ministrom Babajevim, sa kojim sam razgovarao o daljem intenzivnom radu u pravcu unapređenja saradnje u svim oblastima od obostranog interesa", naveo je predsednik Srbije na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Vučić je napisao da su odnosi Srbije i Azerbejdžana na visokom nivou i utemeljeni na prijateljskim vezama, međusobnom poverenju i privrženosti poštovanju osnovnih principa međunarodnog prava.

"Radujem se predstojećem susretu sa predsednikom Azerbejdžana povodom završetka radova na gasnom interkonetkoru Srbija-Bugarska", najavio je Vučić sastanak sa predsednikom Ilhanom Alijevim.


 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija