Politika

Kostreš kreće na predizbornu turneju: "Vojvodina je naša kuća u kojoj zajedno živimo"

Komentari

Autor: Fonet

07/12/2023

-

12:57

Kostreš kreće na predizbornu turneju: "Vojvodina je naša kuća u kojoj zajedno živimo"
Kostreš kreće na predizbornu turneju: "Vojvodina je naša kuća u kojoj zajedno živimo" - Copyright Euronews Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i nosilac liste Vojvođani za pokrajinsku skupštinu Bojan Kostreš sa koalicionim partnerima i kandidatima izborne liste od sutra kreće na turneju po selima, gradovima i opštinama Vojvodine, u kojima će građanima predstaviti svoj izborni program "Na ravne časti", najavio je danas LSV.

Turneja kojom će obići nekoliko desetina mesta širom Vojvodine trajaće sve do predizborne tišine, a za cilj ima da se kandidati lično predstave i razgovaraju sa svim građanima o problemima koje dele.

"Vojvodina je naša kuća u kojoj zajedno živimo, jedino saradnjom i poverenjem možemo taj život napraviti boljim, očuvati naš vojvođanski način života i ponovo stvoriti bogatu, stabilnu i dostojanstvenu Vojvodinu", istakao je Kostreš.

Program "Na ravne časti" nudi rešenja iz oblasti ekonomije, poljoprivrede, zdravstva, pitanja mladih, obrazovanja, infrastrukture i mnogih drugih, a kao temeljni preduslov vidi poresku decentralizaciju i ravnopravnu podelu novca od poreza između države, pokrajine i lokalnih samouprava, a koji trenutno sav odlazi u centralnu blagajnu vlasti u Beogradu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija