Politika

Lideri Emirata čestitali Vučiću pobedu SNS na izborima: Čast je i zadovoljstvo

Komentari

Autor: Tanjug

21/12/2023

-

18:34

Lideri Emirata čestitali Vučiću pobedu SNS na izborima: Čast je i zadovoljstvo
Lideri Emirata čestitali Vučiću pobedu SNS na izborima: Čast je i zadovoljstvo - Copyright E-Stock/Koča Sulejmanović

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhamed bin Zajed al Nahjan čestitao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na pobedi Srpske napredne stranke na parlamentarnim izborima.

"Čast mi je i zadovoljstvo da Vašoj ekselenciji uputim najiskrenije čestitke i najlepše želje povodom pobede Srpske napredne stranke na parlamentarnim izborima u Srbiji. Takođe, poželeo bih Vašoj ekselenciji mnogo zdravlja i sreće, a Vladi i narodu prijateljske Srbije, dalji napredak i prosperitet. Primite izraze moje naklonosti i osobitog uvažavanja", navodi se u čestitki Bin Zajeda.

Potpredsednik i premijer UAE, vladar Dubaija Rašed al Maktum rekao je da mu je čast da Vučiću uputi najiskrenije čestitke i najlepše želje zbog pobede SNS.

"Takođe, poželeo bih Vašoj ekselenciji mnogo zdravlja i sreće, a Vladi i narodu prijateljske Srbije, dalji napredak i prosperitet. Primite izraze moje naklonosti i ličnog uvažavanja", istakao je Al Maktum.

Potpredsednik UAE Mansur bin Zajed al Nahjan je, uz čestitke, poželeo srpskom predsediku mnogo zdravlja i sreće, a narodu Srbije napredak i prosperitet.

"Primite izraze moje naklonosti i osobitog uvažavanja", istakao je Mansur bin Zajed al Nahjan.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija