Politika

Vučić ugostio Orbana u Beogradu: "Teška vremena uvek su lakša kada ih podelite sa iskrenim partnerima i prijateljima"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

02/03/2024

-

13:35

Vučić ugostio Orbana u Beogradu: "Teška vremena uvek su lakša kada ih podelite sa iskrenim partnerima i prijateljima"
Vučić ugostio Orbana u Beogradu: "Teška vremena uvek su lakša kada ih podelite sa iskrenim partnerima i prijateljima" - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas u Beogradu premijera Mađarske Viktora Orbana, objavljeno je na na Instagram nalogu @buducnostsrbijeav.

Vučić je na svom Instagramu poručio da su teška vremena i ozbiljna pitanja uvek lakša kada ih podelite sa iskrenim partnerima i prijateljima.

"Zato uvek sa posebnim zadovoljstvom poželim dobrodošlicu @orbanviktor sa kojim sam danas razmenio mišljenja o aktuelnim temama, od situacije na KiM, preko planova za ekonomski rast i približavanje Zapadnog Balkana EU, do napretka zajedničkih projekata, saradnje i povezivanja Srbije i Mađarske", navedeno je u tekstu.

"Ponosan sam na uzajamnu podršku i odnose naše dve zemlje i dva naroda koji su dostigli istorijski maksimum i tu nećemo stati. Živelo prijateljstvo Srba i Mađara, Srbije i Mađarske!", napisano je na zvaničnom Instagram profilu predsednika Srbije uz fotografije susreta. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija