Politika

Vučević predao dužnost Gašiću: "Ministarstvo odbrane ostaje u sigurnim rukama"

Komentari

Autor: Tanjug

07/05/2024

-

11:48

Vučević predao dužnost Gašiću: "Ministarstvo odbrane ostaje u sigurnim rukama"
Premijer Srbije Miloš Vučević predao je dužnost novoimenovam ministru odbrane Bratislavu Gašiću - Copyright Tanjug/ Ministarstvo odbrane i Vojske Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Premijer Srbije Miloš Vučević predao je dužnost novoimenovam ministru odbrane Bratislavu Gašiću i istakao da veruje da će Ministarstvo ostati u sigurnim rukama.

"U skladu sa Protokolom o primopredaji dužnosti u organima državne uprave predao sam dužnost ministra odbrane i primio oficirsku sablju od svog kolege i saborca Bratislava Gašića. Velika je čast bila rukovoditi resorom odbrane i služiti našem najvećem idealu: slobodnoj i nezavisnoj Srbiji" naveo je Vučević na društvenoj mreži Iks.

On se posebno zahvalio svim saradnicima i kolegama iz Ministarstva odbrane na marljivom i požrtvovanom radu i poželeo im puno sreće i uspeha u daljem obavljanju ovog poziva.

"Verujem da Ministarstvo odbrane ostaje u sigurnim rukama i da će ministar Gašić nastaviti put razvoja i jačanja herojske srpske vojske. Vlada Srbije nastaviće da ulaže i modernizuje domaće odbrambene kapacitete ali i da brine o svakom pojedincu koji se Otadžbini zavetovao na vernost!  Živela Vojska Srbije! Živela Srbija", poručio je Vučević.

Komentari (0)

Srbija