Politika

Vučić: Mnogo pritisaka na Srbiju zbog KiM, plašim se da će da krenu s raznim čudima

Komentari

Autor: Tanjug

21/05/2021

-

13:09

Vučić: Mnogo pritisaka na Srbiju zbog KiM, plašim se da će da krenu s raznim čudima
Vučić: Mnogo pritisaka na Srbiju zbog KiM, plašim se da će da krenu s raznim čudima - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je tokom posete Zlatiborskom okrugu da da Srbiji ekonomija dobro ide, ali da će biti mnogo problema i pritisaka zbog Kosova i Metohije.

Kako je rekao, sve ostalo u Srbiji ide bolje, ali ga zabrinjava problem Kosmeta.

"Mnogo je političkih problema i pritisaka na Srbiju zbog Kosova i Metohije. Plašim se da će ovih dana da krenu sa raznim čudima, ali borićemo se, predaja nije opcija", rekao je Vučić.

Da podsetimo, predsednik će u Priboju otvoriti hotel "Terme 36.6", a potom i fabriku AFT. Njega je u Priboju sačekao veliki broj građana, a istakao je da je zadovoljan, ali da ga muče jedino pritisci oko Kosova.

"Hoću najbolje odnose Srba i Bošnjaka"

Predsednik je apelovao na stanovnike Prijepolja da čuvaju najbolje odnose između Srba i Bošnjaka.


"Moja poruka vama je da želim da čuvate najbolje odnose između Srba i Bošnjaka. Što se mira i stabilnosti tiče, to u Srbiji imamo, ali hoću da budemo najbliži“, rekao je on obraćajući se okupljenim građanima.

Vučić je kazao da je u Prijepolju razgovarao sa dečacima Strahinjom i Milovanm, ali i sa Vahidom i Najlom.

"Želim da imate najbliže i najbolje odnose, i da brinemo jedni o drugima – Srbi o Bošnjacima, Bošnjaci o Srbima“, naglasio je on.

 

 

Komentari (0)

Srbija