Politika

SSP: U javnim preduzećima ucenjuju za sigurne glasove za naprednjake, SNS: Đilas patentirao ucene

Komentari

Autor: FoNet

03/10/2021

-

16:37

SSP: U javnim preduzećima ucenjuju za sigurne glasove za naprednjake, SNS: Đilas patentirao ucene
SSP: U javnim preduzećima ucenjuju za sigurne glasove za naprednjake, SNS: Đilas patentirao ucene - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Stranka slobode i pravde (SSP) pozvala je danas građane da im dostave informacije o ljudima u javnim preduzećima koji ucenjuju zaposlene da bi skupljali sigurne glasove za Srpsku naprednu stranku (SNS). Na to je reagovao Beogradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) porukom da narod neće SSP jer nemaju "ni program ni rezultate", a sa je "ucene patentirao (Dragan) Đilas".

Naime, Stranka slobode i pravde je navela da pomenute informacije traže kako bi upoznali javnost sa identitetom osoba koje to organizuju čineći krivična dela.

Puno je informacija o tome kako se ljudi po javnim preduzećima ucenjuju da skupljaju sigurne glasove, navela je SSP u saopštenju i medijima prosledila video materijal za koji tvrde da je nastao u "Beogradskom vodovodu i kanalizaciji" o da prikazuje kako "jedan od šefova u tom gradskom preduzeću traži od zaposlenih da popunjavaju spiskove sigurnih glasova".

"Potpuno je jasno da se ovo radi u svim javnim preduzećima", tvrde u SSP.

U saopštenju SSSP poručuje "svima koji su to radili" da će posle promene vlasti biti sprovedena istraga u svakom preduzeću, da će tada zaposleni svedočiti i da će svako ko je na takav način maltretirao ljude završiti u zatvoru. 

U odgovoru SNS, između ostalog, navodi se da SSP kada kaže da "neko ucenjuje za glasove", polazi od sebe. 

"Po ko zna koji put Đilasove narikače kukaju i plaču jer ih narod neće, a tako je i sa današnjim saopštenjem, gde polazeći od sebe, govore kako neko ucenjuje za glasove", saopštio je gradski odbor SNS, tvrdeći kako je poznato da su "ucene, pretnje i golu mržnju patentirali Đilas i njegovi poltroni".

"A istina je, zapravo, da vas narod neće, da ne možete prikupiti potpise ni da vam se neko učlani u stranku, ni da glasa za vas", poručili su iz beogradskog odbora SNS.

Navodeći da "onima koji nemaju ni program ni rezultate" ostaje samo da "kukaju i histerišu".

"Ozbiljnim i radnim ljudima, poput nas iz SNS, ostaje da sa ponosom predstavljamo rezultate koje Srbija, predvođena Aleksandrom Vučićem,  svakodnevno postiže", poručuju u saopštenju beogradski naprednjaci.

Komentari (0)

Srbija