Politika

Srbin kojeg je juče teško ranila kosovska policija i dalje na aparatima, ali stabilno

Komentari

Autor: 24sedam

14/10/2021

-

15:57

Srbin kojeg je juče teško ranila kosovska policija i dalje na aparatima, ali stabilno
Printscreen/ Kosovo Online - Copyright Printscreen/ Kosovo Online

veličina teksta

Aa Aa

Srećko Sofronijević, iz sela Rudare kod Zvečana, posle jučerašnjeg ranjavanja s leđa i obavljene hitne operacije, od jutros je u stabilnom stanju.

Ekipi 24sedam omogućen je ulazak u šok-sobu u kojoj se ranjeni mladić i dalje nalazi priključen na aparate koji prate rad njegovih vitalnih organa.

Prema rečima doktora Dragiše Milovića, zamenika direktora zdravstvenog centra u Severnoj Mitrovici, Srećko Sofronijević, imao je mnogo sreće. 

Euronews/Vladislav Ćup

 

"Pogođen je u desnu lopaticu, metak je izašao kod vrata, gde ima mnogo krvnih sudova, I pravo je čudo da aorta nije oštećena. Obično se kod takve vrste povrede iskrvari i ishod bude fatalan, međutim, Srećko je izdržao, na vreme je doveden u operacionu salu", objasnio je doktor.

Podsećamo, juče je kosovska policija ušla u Severnu Mitrovicu i upala u pojedine prodavnice i apoteke, navodno u akciji borbe protiv krijumčarenja, da bi ubrzo izbio sukob, kada je policija napala okupljene Srbe šok-bombama i suzavcem.

Policija je koristila i vatreno oružje, o čemu svedoči i ranjavanje Srbina Srećka Sofronijevića, a pored njega lakše je povređeno još nekoliko osoba.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija