Politika

Vozili pod dejstvom droga i bez vozačke dozvole: Policija isključila iz saobraćaja trojicu vozača

Komentari

Autor: Euronews Srbija

18/10/2021

-

10:12

Vozili pod dejstvom droga i bez vozačke dozvole: Policija isključila iz saobraćaja trojicu vozača
Vozili pod dejstvom droga i bez vozačke dozvole: Policija isključila iz saobraćaja trojicu vozača - Copyright Tanjug/Tara Radovanovic

veličina teksta

Aa Aa

Saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja trojicu vozača automobila koji su u Beogradu upravljali vozilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci ili alkohola, kao i bez vozačke dozvole, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je noćas oko 2:50 na auto-putu Beograd-Niš na teritoriji Savskog venca presretačem zaustavila automobil marke "alfa romeo" kojim je muškarac (25) upravljao brzinom od 125 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas, navodi se u saopštenju. Daljom kontrolom utvrđeno je i da vozač ne poseduje vozačku dozvolu, a droga testom i da je pozitivan na kanabis.

Saobraćajni policajci su u nedelju oko 22:25 na uglu Skenderbegove i Knićaninove ulice zaustavili automobil marke "audi" kojim je upravljao muškarac (20) bez vozačke dozvole, a kako je utvrđeno droga testom, i pod dejstvom kokaina. Takođe, zbog nasilničke vožnje određeno je zadržavanje muškarcu (52) koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u Dobanovcima, dok je upravljao automobilom marke "pežo" sa 2,60 promila alkohola u organizmu. Protiv trojice vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Podsetimo, saobraćajna policija je i u subotu iz saobraćaja isključila trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom droga, a njih dvojica nisu imali vozačku dozvoli.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija