Politika

Sadnjom stabala u Parku prijateljstva SNS obeležila 13. godišnjicu

Komentari

Autor: Tanjug

21/10/2021

-

11:54

Sadnjom stabala u Parku prijateljstva SNS obeležila 13. godišnjicu
Sadnjom stabala u Parku prijateljstva SNS obeležila 13. godišnjicu - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Sadnjom 13 stabala u Parku prijateljstva na Ušću, Srpska napredna stranka obeležila je 13 godina od osnivanja.

Stabla su posadili potpredsednici SNS Miloš Vučević, Milenko Jovanov, Marija Obradović i Aleksandar Šapić, kao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić i narodni poslanici.

Šapić je novinarima rekao da su se odlučili da na skroman i simboličan način baš u tom parku, kod Muzeja savremene umetnosti, obeleže 13 godina vođenja Srbije, politike mira, prijateljstva, nove savremene politike.

 

"Srbija je uspela da od jedne zemlje koja je, možda, nekada bila i na marginama Evrope, i po pitanju ekonomije, i drugih stvari, postala zemlja razvoja i prosperiteta, autoputeva, fabrika, novih radnih mesta, bolnica, koja je u diplomatskom smislu, geopolitički i na sve druge načine postala zemlja lider ovog dela Evrope", istakao je Šapić.

On je ocenio da politika koju SNS sprovodi 13 godina, jeste politika koja Srbiju postavlja na mesto koje joj pripada.

"Mi ćemo se truditi da u narednom periodu nastavimo da radimo na ovaj način, i na poboljšanju i unapređenju našeg društva, kao i na poboljšanju same stranačke organizacije", rekao je Šapić.

Predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je da je ponosan na rezultate stranke, koja se, kaže, bori za interese Srbije i građana.

"Sa ponosom se sećam dana kada je stranka osnovana, a posebno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili tokom svih ovih godina", naveo je Vučić na instagram nalogu "avucic".

Kako je naveo, stvorena je najsnažnija i najbolja politička organizacija u savremenoj Srbiji, koja će morati da nastavi sa unutrašnjim promenama kako bi se ta snaga sačuvala.

"Ta snaga nije proizašla iz naših pobeda, već iz činjenice da smo svaki put posle pada uspeli da ustanemo i nastavili da se borimo još jače", poručio je Vučić.

On je istakao da na poverenje naroda mogu da računaju samo oni koji se bore za njegove interese i veruje da će SNS to u budućnosti nastaviti da čini.

"Srećan rođendan svim naprednjacima! Moja poruka za sve vas je borba, borba, i opet borba i samo borba! Neka živi Srpska napredna stranka! Za Srbiju! Živela Srbija!", napisao je Vučić.

Ministar finansija i član Predsedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali, čestitao je danas 13. rođendan SNS i svim naprednjacima, uz želju da se zajednički još jače bore za uspešniju i bolju Srbiju.

"Pre tačno 13 godina osovana je naša stranka. Srećan nam rođendan dragi naprednjaci! Da se u narednim godinama još jače borimo za bolju i uspešniju Srbiju! Živeli!", naveo je Mali na Instagramu.

 

 

Komentari (0)

Srbija