Politika

Petković: Velika mi je čast i odgovornost što sam izabran za člana Predsedništva SNS

Komentari

Autor: Kosovo onlajn

27/11/2021

-

23:18

Petković: Velika mi je čast i odgovornost što sam izabran za člana Predsedništva SNS
Petković: Velika mi je čast i odgovornost što sam izabran za člana Predsedništva SNS - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković saopštio je da je za njega velika čast i odgovornost što je izabran za člana Predsedništva Srpske napredne stranke i da će još jače braniti nacionalne interese Srbije na Kosovu i Metohiji.

"Velika mi je čast i odgovornost što sam danas izabran za člana Predsedništva Srpske napredne stranke. Zahvalan sam na šansi i podršci našem predsedniku Aleksandru Vučiću i stranačkim saborcima. Za mene je to ogromna odgovornost da se još snažnije i energičnije borim za napredak naše Srbije i još jače branim naše nacionalne interese na Kosovu i Metohiji", napisao je Petković na svom Instagram nalogu.

Na današjoj skupštini usvojeno je 10 načela političkog delovanja SNS-a, Izveštaj o radu SNS, a izabrani su i rukovodeći organi stranke, odnosno novi Glavni odbor, novi Izvršni odbor i za predsednika Izvršnog odbora Darka Glišića, kao i novi članovi Predsedništva.

Za nove potpresednike SNS izabrani su Miloš Vučević, Siniša Mali, Vladimir Orlić, Nevena Ðurić, Marko Ðurić, kojem je zamrznut mandat zbog svog ambasadorskog angažovanja, Aleksandar Šapić i Ana Brnabić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija