Politika

Poslanici naredne nedelje o izboru sudija

Komentari

Autor: FoNet

07/12/2021

-

12:03

Poslanici naredne nedelje o izboru sudija
Poslanici naredne nedelje o izboru sudija - Copyright FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

veličina teksta

Aa Aa

Skupština Srbije raspravljaće u utorak, 14. decembra o Predlogu zakona o pravima korisnika usluga privremenog smeštaja u socijalnoj zaštiti, kao i o Predlogu zakona o zaduživanju Srbije kod banke Intesa radi finansiranja projekta Ruma - Šabac - Loznica, saopštila je danas Skupština.

Na dnevnom redu je i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između vlada Srbije i Indije o davanju dozvola članovima porodica osoblja diplomatsko-konzularnih predstavništva za bavljenje plaćenim delatnostima.

Poslanici će razmatrati i Predlog odluke o izboru sudija koje se prvi put biraju na sudijsku funkciju, Predlog odluke o izboru člana Visokog saveta sudstva iz reda sudija apelacionih sudova, Predlog odluke o prestanku funkcije javnog tužioca u Osnovnom tužilaštvu u Velikoj Plani i Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika Upravnog suda.

Na dnevnom redu je i Predlog odluke o prestanku funkcije dva člana Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki i Predlog odluke o izboru člana Saveta guvernera Narodne banke Srbije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija