Politika

Ponoš potpisao izbornu listu: Promenimo Srbiju 3. aprila, da bude kuća za sve nas

Komentari

Autor: Fonet

17/02/2022

-

17:15

Ponoš potpisao izbornu listu: Promenimo Srbiju 3. aprila, da bude kuća za sve nas
Zdravko Ponoš - Copyright Tanjug/Tara Radovanovic

veličina teksta

Aa Aa

Predsednički kandidat Ujedinjene Srbije, koju čine Stranka slobode i pravde (SSP), Demokratska stranka, Narodna stranka i Pokret slobodnih građana, Zdravko Ponoš potpisom je danas podržao listu te koalicije na parlamentarnim i beogradskim izborima.

Ponoš je na Tviter nalogu naveo da veruje da će nakon izbora kao predsednik svih građana toj pobedničkoj listi dati mandat za sastavljanje vlade koja će urediti Srbiju.

"Promenimo Srbiju olovkom 3. aprila da bude kuća za sve nas", poručio je Ponoš.

Nardona stranka i SSP, kao i članice koalicije "Moramo", koju čine Ne davimo Beograd, građanska platforma "Akcija" i Ekološki ustanak, nastavili su danas u Beogradu da prikupljaju potpise podrške građana.

Aleksandar Jovanović Ćuta iz Ekološkog ustanka rekao je za FoNet da očekuje da će koalicija "Moramo" za dva-tri dana prikupiti potrebne potpise.

Radomir Lazović iz Ne davimo Beograd izjavio je za Fonet da postoje velike šanse da opozicija pobedi u Beogradu, ali i da postoje realne šanse da se to dogodi i u Srbiji.

Kada je reč o kontroli izbora, Lazović je kazao da se radi na tome da bude pokrivena cela Srbija.

Prorektor Univerziteta u Beogradu Ratko Ristić rekao je da je došao da podrži koaliciju "Moramo" sa kojom sarađuje u zaštiti životne sredine, dodavši da posle izbora očekuje da se podigne nivo političkog dijaloga i nivo borbe za očuvanje životne sredine. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija