Politika

Burna rasprava u emisiji Jovane Joksimović, voditeljka izbacila lidera Pokreta "Oslobođenje" iz programa

Komentari

Autor: Euronews Srbija

15/03/2022

-

14:36

Burna rasprava u emisiji Jovane Joksimović, voditeljka izbacila lidera Pokreta "Oslobođenje" iz programa
Burna rasprava u emisiji Jovane Joksimović, voditeljka izbacila lidera Pokreta "Oslobođenje" iz programa - Copyright Printskrin YouTube/K1 Televizija

veličina teksta

Aa Aa

Voditeljka i urednica emisije "Uranak" na televiziji K1 Jovana Joksimović i lider Pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević imali su jutros burnu raspravu u živom programu na toj televiziji, koja je, nakon niza optužbi, okončana izbacivanjem Đorđevića iz programa.

Osim njih dvoje, u studiju je bio lider LSV Nenad Čanak, a iako je sve počelo uobičajeno, rasprava je eksalirala kada je Đorđević spomenuo predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nazvao ga izdajnikom, na šta je Joksimovićeva rekla da ne treba "pričati o ljudima koji nisu ovde".

"Pa nije on čovek koji nije ovde, on je čovek u frižideru, on je čovek u čaši, on je u svemu što mi živimo", rekao je Đođević.

Na to je voditeljka odgovorila da je takva situacija možda kod njega, ali da "kod nje stvarno nije", pa je Đorđević nastavio da sugeriše na koji način su voditeljka i njen suprug Željko Joksimović kupili televiziju K1 i Tanjug čiji su danas vlasnici. Đorđević je takođe rekao da nju "treba da bude stamota" jer je, kako je naveo, "u sistemu koji uništava ovu zemlju".

"Sram vas bilo, sad ću da vas izbacim napolje. Reklame i odmah izlećete napolje. Sram vas bilo", rekla je Jovana Joksimović.

Đorđević je na to rekao da ona njega ne može da izbaci, kao i da ne može da ga ograničava u tome šta govori.

"Jeste li dobili priliku da razgovarate na neku temu... Ja vam kažem šta je tema, da ste imalo pristojni, znali biste da kada vas neko pozove na neku temu, na tu temu pristanete da razgovarate i razgovarate. Kažem vam, ne možete da pričate ni o kome da je izdajnik", izričita je bila Joksimović i još jednom pozvala na reklame, kada je emisija i prekinuta.

Za vreme najžešće rasprave voditeljke i predsednika Oslobođenja, Nenad Čanak je ćutao.

Komentari (0)

Srbija