Politika

Narodna stranka: Vučić crta metu na čelu Jeremiću povezujući ga sa klanom Belivuka

Komentari

Autor: FoNet

12/06/2021

-

17:17

Narodna stranka: Vučić crta metu na čelu Jeremiću povezujući ga sa klanom Belivuka
Narodna stranka: Vučić crta metu na čelu Jeremiću povezujući ga sa klanom Belivuka - Copyright E-Stock/Miloš Rafailović

veličina teksta

Aa Aa

Narodna stranka saopštila je danas da "režim predsednika Srbije Aleksandra Vučića lažima u tabloidima koje kontroliše crta metu na čelu" predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića povezujući ga sa klanom Veljka Belivuka.

"Povezivanje Jeremića, naravno, bez ikakvih dokaza, sa Belivukovom kriminalnom grupom, okrivljenom za najteža krivična dela, direktno ugrožava bezbednost Jeremića i njegove porodice", navodi se u saopštenju Narodne stranke.

Stranka ističe da je Belivukov klan nastao za vreme vlasti Srpske napredne stranke, koja ga je u potpunosti kontrolisala i koji joj je služio da ućutka skandiranje navijača protiv Vučića na stadionima i za prebijanje novinara i razbijanje protesta.

"Narodna stranka će podneti tužbu protiv tabloida 'Objektiv', koji je brutalnim lažima doveo u vezu Jeremića sa uhapšenim policajcem, kao i sa restoranom 'Jahorina', sa kojima Jeremić nema apsolutno nikakvih dodirnih tačaka, osim što je u taj objekat jednom na poziv svratio da popije piće", navodi se u saopštenju.

E-Stock

 

Kako se dodaje, ti napadi neće zaustaviti Jeremića i Narodnu stranku da raskrinkavaju i javnosti predstavljaju sva zlodela vlasti, poput saradnje sa kriminalnim grupama i pljačke građana preko kompanija poput Milenijum tima, koji služi za isisavanje novca građana iz budžeta.

"Narodna stranka garantuje da će se Belivuku u zatvoru pridružiti i njegov šef Aleksandar Vučić, i to mnogo brže nego što mu se sada čini, a oni koji objavljuju laži u tabloidima biće podvrgnuti nemilosrdnom revanšizmu u skladu sa pravnim normama i zakonima koji će biti doneti, tako da se u Srbiji više nikada ne ponovi 'čerečenje' i crtanje meta na ljudima samo zato što ne podržavaju vlast", zaključuje se u saopštenju Narodne stranke

Preporuka za vas

Određen pritvor inspektoru SBPOK osumnjičenom da je Belivukova "krtica", Vulin: Pao je na poligrafu, počinio je akt izdaje
Istraga protiv dvojice policajaca  osumnjičenih da su pokušali da prikriju dokaze  protiv Belivuka i dalje u toku

Komentari (0)

Srbija