Politika

Čučković: Moj konkretan posao u prvim danima da pomognem da se rastereti ulaz i izlaz iz Beograda

Komentari

Autor: Tanjug

03/07/2022

-

11:11

Čučković: Moj konkretan posao u prvim danima da pomognem da se rastereti ulaz i izlaz iz Beograda
Miroslav Čučković - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Nova gradska vlast u Beogradu nastaviće ubrzano da realizuje projekte, kako bi konačno pozicionirala glavni grad kao jedinstven, poručio je gradski menadžer Miroslav Čučković i istakao da će njegov posao biti da život Beograđana učini ugodnijim.

"Moj konkretan posao u prvim danima je da pomognem republičkim, ali i gradskim organima koji rade na projektima da se rastereti ulaz i izlaz iz Beograda, mislim na žarkovački bulevar koji izlazi ka groblju Orlovača, mislim i na Zrenjanski put, saobraćajnicu Surčin-Novi Beograd do naselja Dr Ivana Ribara, obilaznicu oko Beograda", naveo je Čučković za TV Prva.

Na pitanje šta ga je izdvojilo od ostalih da bude na funkciji novog gradskog menadžera, Čučković je odgovorio da je u Obrenovcu za vreme njegovog mandata napravljeno pet novih fabrika, 500 kilometara infrastrukture, toplovoda, gasovoda i kanalizacije, te deset velikih javnih objekata, škola, fiskulturnih sala, sportskih centara, akvaparkova, obdaništa, i tako dalje.

"I to želimo da napravimo u svakom delu Beograda gde je to potrebno", dodao je Čučković.

On je naglasio da punih 18 godina učestvuje "u procesima razvijanja Beograda, što kao član gradskog veća, što kao predsednik opštine, što kao odbornik", tako da je "upoznat sa svim strateškim pravcima delovanjima".

Aktuelni predsednik opštine Obrenovac je naglasio da će biti na raspolaganju gradonačelniku Aleksandru Šapiću "za sve zadatke koje mu bude dao".

Preporuka za vas

Komentari (1)

Zoki62

03.07.2022 22:17

Po naslovu teksta obećava... Ulaz- izlaz...

Srbija