Politika

I SNS Voždovac za smenu Stefanovića s čela Gradskog odbora

Komentari

Autor: Tanjug

16/05/2021

-

22:38

I SNS Voždovac za smenu Stefanovića s čela Gradskog odbora
I SNS Voždovac za smenu Stefanovića s čela Gradskog odbora - Copyright Logo

veličina teksta

Aa Aa

Opštinski odbor SNS Voždovac podržao je smenu Nebojše Stefanovića sa mesta predsednika Gradskog odbora SNS Beograd, potvrđeno je Tanjugu u SNS.

Na glasanje o smeni Stefanovića pozvao je član voždovackog Odbora Goran Uskoković.
Uskoković je rekao da su svi mesni, opštinski i gradski odbori u obavezi da najkasnije do 17. maja održe sednicu na kojoj će se izjasniti ko od republičkih, gradskih i lokalnih funkcionera nije zadovoljio stranačke kriterijume, odnosno navesti imena onih koji treba da budu smenjeni.

"Potrebno je dostaviti zapisnik sa sednica sa preciznim podatkom i imenima funkcionera. Zapisnike je potrebno dostaviti u centralu stranke najkasnije do 18. maja“, rekao je Uskoković.

Prethodno su i opštinski odbori SNS Vračar, Stari grad i Rakovica doneli odluku da zatraže smenu Stefanovića sa svih državnih funkcija, kao i smenu kompletnog rukovodstva Gradskog odbora SNS Beograd.

Opštinski odbor SNS Vračar saopštio je da su se, nakon sastanaka svih mesnih odbora koji su održani prethodnih dana, najveće nezadovoljstvo i kritike članstva odnosile na rad predsednika Gradskog odbora i doskorašnjeg ministra unutrašnjih poslova, a sadašnjeg ministra odbrane Nebojše Stefanovića i njegovih saradnika, pre svega zbog afere prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ugrožavanja njegove lične bezbednosti.

I opštinski odbor Stari grad naveo je na Fejsbuku da je članstvo iskazalo ogromno nezadovoljstvo radom Stefanovića, pre svega zbog afere prisluškivanja Vučića i ugrožavanja njegove porodice i bezbednosti. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija