Politika

Predrag Pantić: Velika pobeda za nas, nadam se daljem rešavanju situacije na Kosovu i Metohiji

Komentari

Autor: Tanjug

28/12/2022

-

19:16

Predrag Pantić: Velika pobeda za nas, nadam se daljem rešavanju situacije na Kosovu i Metohiji
Predrag Pantić - Copyright Euronews/Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Sin bivšeg pripadnika kosovske policije Dejana Pantića, Predrag Pantić, izjavio je večeras da je kućni pritvor koji je određen njegovom ocu velika pobeda za porodicu i dodao da se nada daljem rešavanju situacije na prostoru južne srpske pokrajine.

"Danas posle tri nedelje, baš lepe vesti za nas. Nije to ništa gotovo, moj otac je prebačen u kućni pritvor, ali ovo je situacija gde nismo znali u kakvim je uslovima i šta se dešava sa njim. Zbog njegovog zdravstvenog stanja velika pobeda za nas je da bude sa nama, pa da svi zajedno prođemo dalji proces do njegovog konačnog oslobođenja i puštanja skroz na slobodu", rekao je Pantić za televiziju Prva.

Naveo je da trenutno nema informaciju kada će njegov otac doći kući, ali da veruje da će to biti večeras. Pantić je zahvalio svima koji su svih ovih dana danonoćno, po kiši i snegu, bili na barikadama, Kancelariji za KiM i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

"Svima hvala što su bili uz nas i verujte, bez njih ne znam koliko bi se za ovo čulo i šta bi bilo sa mojim ocem. Kućni pritvor je trenutno velika pobeda za nas i nadamo se daljem rešavanju cele situacije na KiM, da i drugi uhapšeni budu pušteni i da svim porodicama bude lakše, kao i celom narodu na ovom prostoru", rekao je Pantić.

Takođe, izrazio je nadu da će ovo biti poslednji put da se politički i institucionalno hapse Srbi i na taj način zastrašuje srpski narod, kao i da će konačno početi normalizacija života na KiM.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija