Politika

Španski "As" tvrdi: Real Madrid motri na Dušana Vlahovića

Komentari

Autor: Euronews

20/02/2023

-

15:44

Španski "As" tvrdi: Real Madrid motri na Dušana Vlahovića
Španski "As" tvrdi: Real Madrid motri na Dušana Vlahovića - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Dušan Vlahović bi na leto mogao da ponese dres Real Madrida, tvrdi po drugi put u katko vreme španski "As". Ekonomski problemi sa kojima se susreo, nateraće Juventus da proda najskuplje pojačanje januara 2022. godine, a španski gigant prati situaciju i sprmean je da reaguje.

"As" navodi da je dobio pouzdanu informaciju da je Juventus u zimskom prelaznom roku pregovarao sa jednim klubom iz Premijer lige o prodaji Vlahovića i otkriva da je bila reč o Mančester junajtedu.

"Juventus je u zimskom prelaznom roku dogovorio transfer sa Mančester junajtedom. Obeštećenje je trebalo da iznosi 100 miliona evra, a sa bonusima bi išlo do 120 miliona evra. Međutim, posao je u poslednjem trenutku propao", objavio je "As".

 

 

Real Madrid, po navodima ovog lista, mora da angažuje još jednog klasnog napadača jer Karim Benzema sve češće odsustvuje zbog povreda. Kupili su mladog Endrika ali on dolazi tek u junu 2024, dok su Erling Haland i Kilijan Mbape dostupni za realnu sumu tek 2025. godine.

Real može da ih čeka ili da krene po Vlahovića, koji je u ovom času jedan od najcenjenijih napadača na tržištu i "ptica u ruci, a ne na grani". Jedino što Real koči oko transfera Vlahovićča je Juventus sa kojima su u prijateljskim odnosima. Ukoliko se "Stara dama" složi da proda ili pozajmi Dušana na godinu dana, onda je Real spreman da reaguje, smatra "As".

Vlahović (23) je stigao u Juventus u januaru prošle godine iz Fiorentine za oko 89 miliona evra. Srpski napadač je ove sezone odigrao 21 meč za torinski klub i postigao je 10 golova.

Komentari (0)

Srbija