Politika

SKUP "SRBIJA NADE" Dačić: Samo mir donosi prosperitet, Sijarto se obratio na srpskom

Komentari

Autor: Euronews Srbija

26/05/2023

-

15:10

Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Skup pod nazivom "Srbija nade" održan je večeras na platou ispred Narodne skupštine. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se porukom da poziva sve na dijalog, ali da prelaznih vlada neće biti. Građani su došli iz cele Srbije u prestonicu. Okupljenima su se osim predsednika obratili Ivica Dačić, Peter Sijarto, Milorad Dodik, Lazar Ristovski, Janko Tipsarević...

Ključne poruke sa skupa

  • Vučić pozvao sve na dijalog, ali je rekao da neće biti prelaznih vlada
  • Najavio je i da odlazi sa čela Srpske napredne stranke
  • Ivica Dačić: Biće izbora, izađite i borite se
  • Sijarto se obratio na srpskom: Napadaju nas jer se zalažemo za svoje nacionalne interese
  • Dodik: Neki su pomislili da je Srbija slaba, ali nije
  • Lazar Ristovski: Budimo ujedinjeni u razlikama koje nas dele

21.01 Završeno okupljanje ispred Narodne skupštine

21.31 Vučić: Veliko hvala za sve, za svu ljubav i podršku

Vučić se zahvalio svima i naveo da je siguran da nikada nije govorio pred većim brojem ljudi.

"Veliko hvala za sve, za svu ljubav i podršku. I ne brinite, ne idem ja ama baš nigde, borićemo se zajedno i pobeđivaćemo zajedno. Otvaraćemo nove fabrike, povećavaćemo plate i penzije. Želim još samo da se zahvalim svojoj porodici. Svašta su istrpeli za ovih 11 godina, kao i vi. Postali smo sendvičari i botovi, neko vas je naterao da dođete ovde. Vas divne ljude, neko je naterao. Sram ih bilo. I ja ću uvek biti vaš i sendvičar i bot, jer vi ste narod. A ja ću uvek biti uz narod", istakao je predsednik.

21.27 Vučić: Sutra će neko drugi preuzeti SNS, od Vidovdana formiranje Pokreta za državu

Vučić je najavio da će od sutra neko drugi voditi SNS, kao i da će od Vidovdana početi formiranje Pokreta za narod i državu, čiji će stožer biti SNS.

"Ovo je poslednje veče u kome vam se obraćam kao predsednik SNS, sutra će neko drugi preuzeti moju, vašu, našu SNS, čiji ću član ostati i verni i odani član biti. Ali ću od sutra biti predsednik svih građana Srbije, a ne predsednik političke partije", rekao je Vučić i dodao da će divni ljudi sutra preuzeti rukovođenje SNS.

21.24 Vučić: Pozivam političare koji ne zaslužuju poštovanje na dijalog, ali prelaznih vlada neće biti

Tanjug/Miloš Milivojević

 

Vučić je naveo je da su neki političari pokušali da zloupotrebe tragediju i da su svi oni koji su šetali prethodnih nedelja dobrim delom pristojni.

"Međutim, ima i političara koji su tu i ne zaslužuju poštovanje. Kao predsedniku meni nije teško, jer je jasno gde je snaga, kada vas vidim ovde sa kišobranima. Pozivam i te politčare na razgoor, na dijalog, moja su vrata otvorena za njih da rešavamo probeme, nije mržnja ta kojom problemi treba da budu rešeni, ali prelazne vlade neće biti, a vlast che se birati na izborima narodnom voljom ", rekao je Vučić. 

20.10 Vučić pozvao na minut ćutanja za stradale u tragedijama

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeo je svoj govor tako što se zahvalio ljudima koji su došli ispred Narodne Skupštine. On je pozvao da se spuste transparentii da se odži minut ćutanja za stradale u tragedijama u školi na Vračaru i kod Mladenovca. 

"Pre bilo kakve reči, a spremao sam se za večeras, danas kao i svih prethodnih dana, mora da bude ćutanje. Za svu decu stradalu u školi Vladislav Ribnikar, za čuvara Dragana, za decu iz Dubone i Malog Orašja. Za svaki život koji je na silu oduzet. Zato vas molim da minutom ćutanja odamo poštu svim stradalima", rekao je.

20.08 Tipsarević: Mogli smo da biramo i izabrali smo Srbiju

Teniser Janko Tipsarević je rekao da je imao privilegiju da proputuje ceo svet, i da mu je sport pružio mnogo, ali i oduzeo dosta.

"Ne mislim na sate treniranja, već na vreme van kuće i domovine. Roditelji moje majke su sa juga Srbije, iz Crne Trave. Otac mi je iz Brusa, a ja sam rođen u Beogradu, kao i moj sin. Mi smo Srbija u malom. Mogli smo da biramo, ali smo izabrali Srbiju, zemlju gde ćemo podizati našu decu", kazao je teniser.

20.04 Sabina Šebo Juković: Videli smo u Srbiji tračak svetlosti

Sabina Šebo Juković, koja se vratila u Novi Pazar iz inostranstva, kaže da ranije nije videla nikakvu perspektivu u Srbiji.

"Proveli smo 17 godina u Holandiji, u kojoj smo život izgradili, i bili samostalni u našim poslovima. Dolaskom na odmor dali smo deci šansu da vide da se u zemlji nešto menja, i da napreduje. I onda smo razmišljali o budućnosti, mi smo videli u ovoj zemlji tračak svetlosti, koja nam je dala nadu da možemo ovde normalno živeti", navela je ona. 

Tanjug/Strahinja Aćimović

 

20.01 Sijarto se obratio na srpskom

Ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto je na srpskom poželeo dobrodošlicu svima.

"Dobro veče dragi prijatelji, čast mi je što sam ponovo pred vama u ovom divnom gradu. Predstavljam narod koji vas Srbe smatra bratskim narodom. Nije uvek bilo tako, naša zajednička istorija nas je stavljala pred mnoga iskušenja. Često smo jedni druge gledali kao neprijatelje. Do danas se sve to promenilo. Postali smo bratski narodi", rekao je on.

Sijarto je za to zahvalio predsedniku Aleksandru Vučiću.

"Sada imamo istorijsko prijateljstvo među nama. Srbija se prema Mađarima u Vojvodini odnosi tako da može da zavidi ceo svet. Ako srpski tim igra protiv nekoga osim nas, uvek navijamo za Srbe", istakao je on.

Naveo je da se Srbija i Mađarska zajedno suočavaju sa napadima "liberalnog mejnstrima".

"Zašto nas napadaju? Zato što se zalažemo za sebe, i svoje nacionalne interese. A sposobni smo za to jer imamo jake lidere. Napadaju nas jer želimo mir u Ukrajini, i ne doprinosimo eskalaciji. Napadaju nas jer smo privrženi porodičnim vrednostima, i zato što odbijamo da nam spolja diktiraju", kazao je Sijarto.

19.58 Vučić: Srbijo, hvala!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je večeras građanima na tome što su se okupili na skupu "Srbija nade" u Beogradu i objavio video snimak na kojem se vidi veliki broj ljudi. 
"Srbijo, hvala!", napisao je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" ispod snimka. 

19.55 Dodik: Srbija treba imora da bude poštovana

Predsednik Republike Srpke Milorad Dodik je rekao da Srbija i Srbi danas tuguju zbog stradanja dece.

"Neki su pomislili da je Srbija slaba. Ali Srbija nije slaba, i večerašnje okupljanje govori da nismo slabi. Naša tuga je način da budemo još jači. I oni koji su okupili bulumentu koja je usmerena protiv države neće proći. Džabe Britancima i drugima što okupljaju satrape. Došao sam ovde da u ime Republike Srpske podržim snažnu, jaku i stabilnu Srbiju. Srbiju koju vodi Aleksandar Vučić", rekao je on. 

Dodik je naveo da Srbija treba i mora da bude poštovana, i da je Republika Srpska zagledana u Srbiju.

"Mi smo jedan narod, Srbi, i da pokažemo svima da nema Bosanaca i Srbijanaca, već samo Srba. Mi želimo da živimo u miru, ali nećemo dozvoliti da nas ponovo uvuku u sukobe. Danas smo više nego ikada sa braćom i sestrom na Kosovu. Davno smo naučili da slobode nema bez države, i tamo gde Srbi nemaju državu, nemaju ni slobodu", istakao je predsednik Republike Srpske.

"Neka živi Srbija, neka živi Republika Srpska, neka živi Rusija", uzviknuo je Dodik na kraju obraćanja. 

Tanjug/Miloš Milivojević

 

19.45 Knežević: Ne delite se jer je interes srpskog naroda nešto najvažnije

Milan Knežević, jedan od lidera koalicije Za budućnost Crne Gore, poručio je da želi da prenese svima pozdrave iz Crne Gore. Rekao je da, ako postane premijer, njegova prva odluka će biti "povlačenje sramnog priznanja tzv. države Kosovo".

"Zato, braćo Srbi i sestre srpkinje, ja volim ovu nepokornu Srbiju, na kiši, na suncu, na vetru, zato što je svoja i samostalna, i bori se za svoj narod na KiM koji posebno pozdravljam večeras. Možda nekome niste fensi jer ne slušate tehno muziku ili Eltona Džona, ali vi čuvate dečanska zvona, i dok ona zvone, biće Kosovo srpsko", rekao je on.

"Nemojte da se delite, jer je interes srpskog naroda nešto najvažnije. Politike su prolazne, ali ako se zanesemo u tim tučama, ostaćemo bez države i nezavisnosti, i napraviće se još jedan Ambasadoristan. Još jednom poručujem - Živela Srbija, Živela Republika Srpska, nek je večna Crna Gora", poručio je Knežević. 

Euronews/Stefan Goranović

 

19.34 Ivica Daćić: Samo mir može da nam donese prosperitet

Lider SPS-a i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je rekao da pre 30 godina nije mogao da pretpostavi da će govoriti na skupu posvećenom borbi protiv nasilja.

"Nema tog čoveka kog nije pogodila tragedija. Ubistvo dece, u Mladenovcu, nasilje nad ženama.  Nije prošlo ni 40 dana, minut ćutanja je malo da tragedija stane. Zato je veoma važno da pokažemo saosećanje prema žrtvama, i da saučestvujemo u bolu. I da podržimo ono što je Vučić rekao, da se više nikada ne ponovi nasilje u Srbiji", naveo je Dačić.

Rekao je da Srbi uvek pokažu najbolje osobine  kada je teško. Istakao je da Srbiji samo mir donosi prosperitet i da ne treba više da se delimo po raznim osnovama.

Ivica Dačić je rekao da je predsednik Vučić nveo da će prvi početi da spušta tenzije.

"Stotine hiljada koje su ovde došli, izašli su da kažu da budete pristojni, ne vređajte, jer znamo šta hoćete. Biće izbora, pa izađite i borite se. Evo vam slika šta cela Srbija o misli o ovome. Koliko je jaka kada je najteže. Ne računajte da će Srbija da stane. Srbija nije stala u najtežim vremenima, neće stati zato da vi uskočite na narodnoj nesreći. Ovo je Srbija koja ide uzdignute glave napred, ovo je narod Tesle, Andrića, Milunke Savić, Novaka Đokovića, Jokića. Ne dirajte nam narod i državu, svetosavlje i patrijarha, i na to upozoravamo sve u zemlji i u svetu", kazao je on.

Tanjug/video

 

19.29 Lazar Ristovski: Drugačije mišljenje ne znači sukob

Glumac Lazar Ristovski je rekao da je današnji miting bio potreban da bi svi videli da postoji Srbija van Beograda.

"Nije ona samo Beogard. Ovo je potrebano kao dobra volja, kao pružena ruka prijateljstva. Iz mržnje se može izaći na dva načina. Jedan način je da doživmo kolektivnu katarzu u jedan veliki zagrljaj. Nažalost, u to malo verujem. Drugi, da se desi katarza gde pada krv na ulicama, gde gori Skupština. Budimo pametni, ujedinjeni u svim razlikama koje nas dele", naveo je Ristovski.

Navodi da drugačije mišljenje ne znači i sukob, već dijalog.

"To nije slabost, već prednost i snaga. Zato sada kada smo jači, prvi pružimo ruku pomirenja. Čujem da se sutra neće blokirati Gazelu. Eto dobra vest. Ukidaju se rijaliti. Zar to nisu dobri vesnici za Srbiju. Budimo pametni. Da ne prolivamo bratsku krv. Zar Srbija nije dovoljno krvarila?", naveo je. 

On je poručio da podržava predsednika u nastojanju da stvori bolju i bogatiju Srbiju. 

19.23 Mina Mijailović: Srećna sam što šaljemo sliku zajedništva

Majka bolesnog deteta Mina MIjailović je prva govornica na skupu. Ona je navela da su srećni roditelji koji ne znaju kako izgleda briga o bolesnom detetu i kako je suočavati se sa teškim dijagnozama.

"Sa jednom takvom dijagnoizom, bolešću mog deteta ja sam se susrela. Na kraju svakog dana moraš imati nadu i ostati snažani motivisan da nastaviš bolje i hrabrije", poručila je. 

Navela je da je lečenje u inostranstvu pre 10 godina bilo samo nešto što je mogla da sanja.

"Svaki nas uložen trud vodi nas ka uspehu. Ako želimo da idemo napred, treba da verujemo u našu decu i našu Srbiju. Ponosna sam što šaljemo sliku zajedništva i podrške", rekla je ona na skupa.  

Tanjug/Strahinja Aćimović

 

19.15 Skup je počeo himnom "Bože pravde"

19.12 Očekuje se početak skupa

Govornici su izašli iz zgrade Skupštine i počeli su da se raspoređuju na bini, javlja reporter Euronews Srbija i dodaje da bi skup uskoro trebalo zvanično da počne. 

19.06 Građani još pristižu na skup ispred Narodne Skupštine

Aleksandar Obradinović

18.47 U Beograd su stigli građani autobusima iz cele Srbije

Aleksandar Obradinović

18.39 Ana Brnabić došla na skup

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić stigla je na skup ispred Narodne skupštine. Sa premijerkom je i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

"Srbija nade! Sa porodicom i prijateljima", napisala je Brnabić na Tviteru i podelila fotografije.

18.14 Građani se okupljaju ispred Skupštine, nose zastave Srbije i transparente podrške Aleksandru Vučiću

17.47 Stranka Pravde i pomirenja podržala skup

Potpredsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Rejhan Kurtović poručio je da ta stranka, na čelu sa predsednikom Usamom Zukorlićem, daje punu podršku skupu "Srbija nade".

"Naši funkcioneri, članovi, aktivisti i simpatizeri stranke organizovano danas putuju za Beograd. Iz Sandžaka iz redova Stranke pravde i pomirenja stiže najveća podrška ovom skupu. Pored toga, odbori naše stranke iz Beograda i drugih gradova u punom kapacitetu daće svoju podršku. Stranka pravde i pomirenja, kao koalicioni partner Srpske napredne stranke, stoji čvrsto uz svoje koalicione partnere i daje maksimalnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću", naveo je Kurtović, saopštila je SPP.

Tanjug/Miloš Milivojević

 

17.31 Tanasković: Skup "Srbija nade" predstavlja civilizovanu Srbiju

Skup "Srbija nade" predstavlja civilizovanu Srbiju, onu koja treba da pokaže i hoće da pokaže da sve može da se rešava mirnim putem, rekla je ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković.

"Srbiju koja nema podelu u društvu, Srbiju koja nema agresiju i Srbiju koja mora da pregura svaku tešku situaciju zajedno. To je ono što mi hoćemo danas da pokažemo ovim skupom nade", rekla je Tanasković za Tanjug na platou ispred Skupštine Srbije.

17.07 Goran Vesić i Jelena Karleuša na čelu grupe koja je krenula ka Skuštini

Član Predsedništva SNS i ministar građevinarstva Goran Vesić krenuo je na skup "Srbija nade". Zajedno sa Vesićem na čelu grupe koja sa njim ide nalazi se pevačica Jelena Karleuša. 

Kolona na čelu sa Vesićem krenula je oko 16 sati sa platoa Finansijskog parka, Ulicom Kneza Miloša, ka Domu Narodne skupštine.

Kako je navedeno, Jelena Karleuša je rekla da je odlučila da dođe, jer nije reč ni o kakvom političkom skupu, niti će biti političkih parola.

"Danas sam ovde uz narod, uz koji sam uvek i koji ne sme da se deli, ne sme da se zloupotrebljava, pogotovo ne u našoj muci i tragediji. Srbija je jedna i svi smo zajedno u bolu i borbi protiv nasilja. A, moja uloga kao javne ličnosti i jeste da apelujem na ovakve stvari", rekla je Karleuša.

16.38 Koje poznate ličnosti su na društvenim mrežama podržale skupove vlasti i opozicije? 

Euronews Srbija

16.25 Brnabić: Nisu važni brojevi, već da se pokaže jedinstvo

Premijerka Ana Brnabić izjavila je ranije da nema procenu koliko će ljudi doći na veliki skup "Srbija nade", ali da nisu važni brojevi već da se pokaže jedinstvo.

"Da pokažemo da je Srbija jedna i da je nedeljiva i da niko ne može da deli ljude u Srbiji na lepe i pametne i sa druge strane na ružne i sendvičare - da to u Srbiji ne proalazi. Srbija je jedna", rekla je Brnabić za Pink.

16.22 Pripreme za skup su u toku, građani se kreću ka centru grada

Aleksandar Obradinović

16.19 Mali: Došli smo da pokažemo koliko nam je stalo do Srbije bez podela

Ministar finansija i potpredsednik SNS Siniša Mali izjavio je da je došao na skup "Srbija nade" da bi, kao i svi ostali, podržao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srbiju bez podela. Mali je rekao da je pešice došao na skup i da već sada na potezu od Glavne pošte do Tašmajdana ima oko 7.000 ili 8.000 ljudi. 

"Došli smo da podržimo našeg predsednika i Srbiju i da pokažmeo koliko nam je stalo do normalne i pristojne Srbije i Srbije bez podela, i da pokažemo kako možemeo da budemo ujedinjeni i složni, jer je samo tada  Srbija nepobediva", rekao je Mali za TV Pink. 

Poručio je da možemo da budemo ujedinjeni i da očekuje da se presednik obrati na taj način svim građanima. 

16.15 Pogledjte izveštaj reporterke Euronews Srbija koja se nalazi ispred Brankovog mosta

Euronews

16.09 Obustavljen saobraćaj ispred zgrade Skupštine

Saobraćaj ispred zgrade Narodne skupštine je obustavljen, a građani pristižu na mesto gde je postavljena bina. Tanjug javlja da je na to mesto došla i grupa Srba sa Kosova i Metohije iz Gračanice i Štrpca koja je prva prešla Brankov most. 

16.00 Selaković: Skup "Srbija nade" važan zato što promoviše Srbiju koja radi i stvari

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković je rekao da je skup "Srbija nade" važan zato što promoviše Srbiju koja radi i stvara. 

"Ovo je Srbija koja stvara i gradi auto-puteve i brze pruge. Koja stvara i bolnice i kliničke centre, koja otvara škole, pozorišta, muzeje, to je ona Srbija koja je stabilna politička luka u ovom delu sveta, Evrope, Balkana. To je ona Srbija koja ima prijatelje na svim meridijanima i koji poznaju po ozbiljnosti, kao suverenu, slobodnu državu koja sama odlučuje o svojoj budućnosti", izjavio je Selaković Tanjugu. 

"To je razlog zašto ljudi iz svih krajeva Srbije danas dolaze u našu prestonicu Beograd, da pruže podršku predsedniku, njegovoj politici i iskažu i pokažu na najbolji mogući način i tako pokažu i Srbiju i regionu i Evropi", naveo je ministar. 

15.46 Okupljanje i kod Vukovog spomenika, Brankov most neprohodan za vozila u oba smera

Građani koji će učestvovati na skupu "Srbija nade" se okupljaju i kod Vukovog Spomenika, na uglu kralaj Aleksandra i Ruzveltove ulice. U međuvremenu reporterka Euronrews Srbija javlja da je Brankov most sada blokiran u oba smera, a na kraju kolone građana koja ide na starom delu grada su i vozila Hitne pomoći. 

15.37 Obustavljen tramvajski i trolejbuski saobraćaj, ulice oko Skupštine delimično blokirane

Od 13 časova je, kako je ranije i najavljeno, obustavljen tramvajski i trolejbuski saobraćaj u Beogradu, a od 17.00 biće obustavljene i mnoge autobuske linije, javlja RTS.

Iz Uprave saobraćajne policije su rekli da su ulice oko Narodne skupštine delimično zatvorene i da će saobraćaj u pojedinim delovima grada tokom dana biti sukcesivno obustavljen.

Fonet/Marko Dragoslavić

 

15.29 Grupe ljudi kreću se ka centru grada sa Novog Beograda, Brankov most prohodan samo u jednom smeru

Reporterka Euronews Srbija javlja da se grupe ljudi kreću sa Novog beograda ka starom delu grada. Oni se okupe ispred TC Ušće, pa ih policija propušta u talasima ka Brankovom mostu koji je i dalje prohodan u smeru ka Novom Boegradu. Na Novom beogradu su inače parkirani mnogi autobusi kojima su građani došli u Beograd. Takođe, prazni autobusi GSP-a su na parkingu u ulici Vladiira Popovića. 

Euronews Srbija

14.30 Ispred parlamenta završne pripreme pred skup

Fonet/Marko Dragoslavić

 

Ispred parlamenta, gde će se održati skup, postavljeni su video-bimovi i u toku su završne pripreme. Predsednik Vučić je rekao da će danas biti predstavljene važne odluke za budućnost Srbije, i da će ponuditi nova rešenja i dijalog sa onima koji misle drugačije. Istakao je da će na skupu govoriti "kao predsednik Republike, a ne kao lider stranke" i da će se "obratiti sa dugoročnim planom za budućnost".

14.12 Pristižu autobusi iz svih delova Srbije

Desetine autobusa je već parkirano ispred Palate "Srbija", gde su obezbeđene i cisterne sa vodom. Prvi su na skup masovno krenuli Srbi iz Kosovskog Pomoravlja, juče već oko 19 sati, a do jutra oko 60 autobusa iz Raniluga, Kamenice, Ropotova, Gornjeg Kusca i ostalih mesta prešlo je administrativni prelaz. Sa KiM je krenulo 200 autobusa dok su mnogi Srbi na put krenuli i automobilima, kao i oko 600 rudara i radnika Kombinata "Trepča".

14.01 Detaljne izmene u saobraćaju: Kako će funkcionisati javni prevoz tokom skupa "Srbija nade" 

Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da će zbog održavanja najavljenog skupa "Srbija nade" danas doći do promena u radu linija javnog prevoza u Beogradu. Od 13 časova do kraja dana iz saobraćaja se isključuju sve trolejbuske i tramvajske linije, a od 17 časova do kraja radnog dana na snazi biće izmenjene pojedine autobuske linije. Više o tome pročitajte u odvojenom tekstu.

Tanjug/Miloš Milivojević

 

13.40 Brnabić: Nisu važni brojevi, već jedinstvo; Vučević: Poruke moraju biti u kontekstu sloge i ljubavi

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da nema procenu koliko će ljudi doći na skup "Srbija nade", ali da "nisu važni brojevi već da se pokaže jedinstvo".

"Da pokažemo da je Srbija jedna i da je nedeljiva i da niko ne može da deli ljude u Srbiji na lepe i pametne i sa druge strane na ružne i sendvičare - da to u Srbiji ne proalazi. Srbija je jedna", rekla je Brnabić za Pink, i izrazila uverenje da će na skupu biti dosta ljudi.

Slično smatra i ministar odbrane Miloš Vučević, koji je izjavio je da su "važnije poruke koje će se čuti na današnjem skupu 'Srbija nade', od broja ljudi koji će doći".

"Nije poenta u prebrojavanju, već u porukama koje ćemo čuti sa tog skupa. A one moraju biti u kontekstu sloge, zajedništva, ljubavi, očuvanju slobodarskog duha Srbije. Srbije budućnosti, ali Srbije koja se ne odriče svoje tradicije i ja verujem da je to moguće", rekao je Vučević, i dodao da je "siguran da će ispred Narodne skupštine biti rekordan broj ljudi".

 
 

 

 

Komentari (0)

Srbija