Politika

Vučić u Velikim Radincima: Uvezaćemo putevima celu Frušku goru

Komentari

Autor: Euronews Srbija

29/08/2023

-

19:09

Vučić u Velikim Radincima: Uvezaćemo putevima celu Frušku goru
Vučić u Velikim Radincima: Uvezaćemo putevima celu Frušku goru - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

veličina teksta

Aa Aa

Veliki broj građana Velikog Radinca okupio se danas popodne u Velikim Radincima kako bi dočekao predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je obišao put od ovog mesta do Sremske Mitrovice. Reč je o putu koji je rekonstruisan posle pet decenija i od velikog značaja za ovo mesto.

Vučić je podsetio da je posle 50 godina rekonstruisan put od Velikih Radinaca do Sremske Mitrovice i da će država pomoći da se urade i drugi putevi do Laćarka, Ležmira, Sviloša i drugih sela do Dunava, ali i putevi prema granici sa Hrvatskom.

"I ostaje nam deo prema rumskom delu Fruške gore, to je još 1,7 miliona evra. Siniša Mali je nervozan, zato što nisu laka vremena, ništa nam ne ide na ruku u svetu, ali moramo da ulažemo", naveo je predsednik.

Tanjug/Vladimir Sporčić

 

 

Kazao je da i u tako teškim uslovima se trudimo i gledamo da učinimo sve što je moguće za građane. Zato i idemo da razgovaramo sa ljudima, rekao je Vučić u Velikim Radincima.

“Žao mi je što ste morali da čekate 50 godina da imate pristojan put. Uvezaćemo celu Frušku goru, to je važno za sve. Ovo je jedna od najlepših planina u celoj Srbiji. Ne možemo da rešimo sve probleme. Čini mi se da vidite da dosta radimo i gradimo. Imaćete lak i brz auto-put, otvaramo i Ruma Šabac auto-put. To smo uspeli jer smo disciplinovani. Kada smo uvodili teške mere, znali smo rezultatima. Kada ste bolesni, samo teškim merama možete sve da popravite", rekao je predsednik Srbije.

Tanjug/Vladimir Sporčić

 

 

Lokalni put Veliki Radnici-Sremska Mitrovica dug je sedam kilometara i pušten je u saobraćaj u julu ove godine, dok su radovi na rekonstrukciji počeli u junu.

Meštani su okačili iznad puta veliki transparent "Sa Fruške gore vila kliče, živ nam bio predsedniče".

Vučić je posetio i crkvu u Velikim Radincima posvećenu Svetom Arhangelu Gavrilu i istakao da je to mesto posle 50 godina dobilo rekonstruisan put do Sremske Mitrovice.

 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija