Politika

Đurić obišao odeljenje ginekologije Doma zdravlja “Novi Sad: Ulaganjem u zdravstvo pružamo kvalitetnije usluge građanima

Komentari

Autor: Tanjug

04/09/2023

-

13:46

Đurić obišao odeljenje ginekologije Doma zdravlja “Novi Sad: Ulaganjem u zdravstvo pružamo kvalitetnije usluge građanima
Milan Đurić - Copyright Grad Novi Sad

veličina teksta

Aa Aa

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić obišao je danas rekonstruisano odeljenje ginekologije Doma zdravlja “Novi Sad” koje je u okviru projekta “Da se nove nade rode” opremljeno najsavremenijom medicinskom opremom.

"Zaposleni koji će raditi ovde su zadovoljni, jer je ključno da imamo zadovoljne zaposlene, a nakon toga će sigurno i krajnji korisnici biti zadovoljni onim što imaju u svom gradu i domu zdravlja", rekao je Đurić. 

Direktor Doma zdravlja Novi Sad Veselin Bojat rekao je da će zahvaljujući novoj opremi biti omogućeno unapređenje ginekološko - akušerske dijagnostike.

"Dve ordinacije su kompletno opremljene sa najsavremenijim ginekološkim stolovima, ultrazvučnim aparatima, kolposkopima i CTG aparatima. Tu je takođe i ginekološka stolica prilagođena pregledu osoba sa invaliditetom. Pored edukacije, sada se bavimo i preventivnim pregledima naših sugrađanki", kazao je Bojat. 

Za nabavku savremene medicinske opreme za odeljenje ginekologije Doma zdravlja Novi Sad, kompanija NIS je u okviru društveno odgovornog programa “Zajednici zajedno” i projekta “Da se nove nade rode” donirala 15 miliona dinara. 
 

Komentari (0)

Srbija