Fokus

Troje povređenih u napadu u bolnici u Nju Džersiju

Komentari

Autor: Tanjug

08/12/2023

-

20:34

Troje povređenih u napadu u bolnici u Nju Džersiju
Troje povređenih u napadu u bolnici u Nju Džersiju - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Dve medicinske sestre i jedan medicinski specijalizant izbodeni su danas u pedijatrijskoj jedinici intenzivne nege u Nju Džersiju, kada su zadobili posekotine, a jedna žena je uhapšena i optužena za napad, saopštile su vlasti.

U napadu koji se dogodio oko 7 sati ujutro po lokalnom vremenu u petak u bolnici ''Nevark Beth Israel'' u Njuarku u Nju Džersiju, zbog "domaćeg spora" učestvovala su dva posetioca pedijatrijske jedinice intenzivne nege, navodi se u saopštenju koje je bolnica objavila na društvenim mrežama, prenosi AP.

Radnike bolnice, koji su sada stabilno, napala je 37-mogodišnja Firdusi Abdul-Hakim, rekao je Fric Frage, direktor javne bezbednosti Njuarka.

profimedia

 

Abdul-Hakim suočava se sa optužbama za teški napad, nezakonito posedovanje oružja i posedovanje oružja u nezakonite svrhe. On je odmah posle napada uhapšen, a niko od pacijenata ili članova porodice nije povređen, saopštila je bolnica.

Identitet povređene medicinske sestre i specijalizanta nisu poznati. U bolnici Njuark Bet Izrael u Njuarku koja datira iz 1901. godine, zaspoleno je više od 800 lekara i 3.200 drugih radnika.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet