Fokus

Dve pucnjave u Los Anđelesu u prvim satima Nove godine, troje ubijeno i 12 povređeno

Komentari

Autor: Tanjug

02/01/2024

-

09:29

Dve pucnjave u Los Anđelesu u prvim satima Nove godine, troje ubijeno i 12 povređeno
Tanjug/AP/Damian Dovarganes - Copyright Tanjug/AP/Damian Dovarganes

veličina teksta

Aa Aa

U dve odvojene pucnjave u prvim satima Nove godine, na području Los Anđelesa tri osobe su ubijene, dok je 12 ranjeno, prenosi AP.

U pucnjavi na zabavi u industrijskoj zoni u centru Los Anđelesa, dve osobe su poginule, a osam je ranjeno, saopštile su vlasti.

Policajci koji su reagovali na prijave o pucnjavi u ponedeljak oko 1 sat posle ponoći, izvestili su da su čuli pucnje i zatekli gomilu koja beži iz tog područja, dok je nekoliko ranjenih ljudi ležalo na ulici i trotoaru, navela je lokalna policija u saopštenju za javnost, dodajući da su muškarac i žena poginuli na licu mesta.

Zvaničnici su prvobitno rekli da su izvestili da su tri osobe hospitalizovane, ali je u poslepodnevnim satima taj broj porastao na osam.

Stanje povređenih nije poznato, a nema ni informacija o osumnjičenom za pucnjavu.

Istražitelji veruju da je pucnjava nastala zbog svađe na zabavi, koja je organizovana u industrijskoj zoni gde se nalaze magacini i poslovne zgrade.

U međuvremenu, odeljenje šerifa okruga Los Anđeles istražuje odvojenu pucnjavu u kojoj je u ponedeljak rano ujutru u gradu Hotorn ubijena jedna žena i ranjeno četiri osobe.

Jedna osoba je u kritičnom stanju, dok je troje stabilno, prenela je KABC televizija.

Nije bilo hapšenja i informacija o osumnjičenima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet