Fokus

Las Vegas: Tri žene pronađene mrtve u dva odvojena stana, osumnjičeni ubijen

Komentari

Autor: Tanjug

13/03/2024

-

12:30

Las Vegas: Tri žene pronađene mrtve u dva odvojena stana, osumnjičeni ubijen
Las Vegas: Tri žene pronađene mrtve u dva odvojena stana, osumnjičeni ubijen - Copyright Tanjug/AP/Rogelio V. Solis

veličina teksta

Aa Aa

Tri žene i pas pronađeni su mrtvi u dva stana u Las Vegasu, a policija je pucala i ubila potencijalnog osumnjičenog, nakon što se taj muškarac sa policijom suočio držeći vatreno oružje, saopštila je danas policija Severnog Las Vegasa (NLVPD).

Incident je počeo u utorak oko 15.15 časova po lokalnom vremenu, kada su stanovnici tog stambenog bloka čuli pucnjavu i pozvali policiju, prenosi ABC News. Patrola je odmah poslata u stambeni kompleks, ali kada su se približili dvorištu, kako tvrde, naišli su na muškarca naoružanog vatrenim oružjem koji se zaputio prema njima, što je primoralo policijske snage da otvore vatru.

"Policajci su mu dali više verbalnih komandi da baci vatreno oružje, ali on je ignorisao komande i nastavio da ide prema njima. Dvojica policajaca su tada upotrebila vatreno oružje, pogodivši čoveka", saopšteno je iz štaba NLVPD.

Nakon obračuna s osumnjičenim, vlasti su proverile obližnje stanove, a zatim su pronašle tri žene i jednog psa mrtve u dva odvojena stana.

Pored toga, u jednom od stanova pronađeno je nepovređeno malo dete. Iz policije su dodali da je medicinsko osoblje ubrzo stiglo na lice mesta i ustanovilo smrt tri ženske osobe i osumnjičenog muškarca.

Imena tri žene koje su ubijene, kao i uzrok i način njihove smrti biće objavljeni od strane mrtvozornika okruga Klark nakon što budu obavešteni najbliži rođaci žrtava.

Za sada nije poznato da li je osumnjičeni poznavao neku od žrtava i istraga je još u preliminarnoj fazi, ali policija ne veruje da je još neko lice učestvovalo u ubistvima.

Komentari (0)

Svet