Fokus

Novi detalji ubistva blogerke Gabi Petito: Ljudski ostaci pronađeni na Floridi pripadaju nestalom vereniku

Komentari

Autor: BBC

21/10/2021

-

23:59

Novi detalji ubistva blogerke Gabi Petito: Ljudski ostaci pronađeni na Floridi pripadaju nestalom vereniku
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Posmrtni ostaci pronađeni u parku na Floridi pripadaju Brajanu Londriju, nestalom vereniku ubijene blogerke Gabi Petito, potvrdio je FBI.

Londrijevo telo identifikovano je korišćenjem zubnih kartona, prenosi BBC.

Vlasti su počele da tragaju za Petito nakon što je njen nestanak prijavljen 11. septembra. Telo devojke pronađeno je 21. septembra u šumi u Vajomingu, dva dana nakon što je njen dečko nestao iz porodične kuće na Floridi.

On se nekoliko dana ranije vratio kući sa putovanja bez Gabi, što je dovelo do zabrinutosti da sa njom nešto nije u redu.

Tokom potrage za Londrijem, u sredu su pronađeni ljudski ostaci u rezervatu na Floridi.

Zvaničnici su tada saopštili da su ostaci otkriveni u delu parka koji je donedavno bio pod vodom. Tokom pretresa pronađeni su i drugi predmeti, uključujući ranac i svesku koji su pripadali Brajanu. 

Kako prenosi NBC, tokom pretresa su otkrivene kosti i lobanja.

profimedia

 

Obilazili nacionalne parkove u SAD

Nestanak mladog para izazvao je pažnju medija širom zemlje i sveta. Londri (23) i Petito (22) živeli su zajedno u Long Ajlendu, a u vezi su bili od srednje škole. Prošle godine, saopštili su na društvenim mrežama da su se verili.

Par je u julu odlučio da obiđe nacionalne pakrove na zapadu Sjedinjenih Američkih Država, a putovanje su dokumentovali na Jutjubu i na svojim društvenim mrežama.

Po planu, trebalo je da put traje četiri meseca, ali Londri se već 1. septembra sam vratio u kuću svojih roditelja na Floridi. Porodica Petito je deset dana kasnije prijavila da je mlada jutjuberka nestala, nakon što nisu uspeli da stupe u kontakt sa njom.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet